Ουνιόν Βερ. – Γκλάντμπαχ 2-1: Πρώτη νίκη, επέκτεινε το αήττητο (hls)

Με τον κόσμο της να δίνει ρυθμό από τις κερκίδες και τους ποδοσφαιριστές της να τρέχουν ακατάπαυστα στο γήπεδο η Ουνιόν έβαλε σε πίεση από την αρχή του ματς τη Γκλάντμπαχ.

Κλείνοντας με ένταση τους χώρους στον άξονα δεν επέτρεψε στην ομάδα του Άντι Χούτερ να την απειλήσει, ενώ αναζήτησε το γκολ μέσω των αντεπιθέσεων.

Με αυτό τον τρόπο ο Γκίζελμαν πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα στο 21ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κρούζε και ο Αβονίγι το τρίτο του σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο 41ο λεπτό.

Η Γκλάντμπαχ

έχασε σημαντική ευκαιρία να μειώσει πριν την ανάπαυλα όμως ο Λούτε εξουδετέρωσε το σουτ του Στιντλ και ο Νόιχαους που ακολούθησε δε σημάδεψε την εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι “έσφιξαν” ακόμη περισσότερο τη διάταξη τους, κράτησαν τις απειλές μακριά από την περιοχή τους, ενώ η μοναδική στιγμή στην οποία κινδύνευσαν ήταν εκείνη στο 71ο λεπτό όταν το μακρινό σουτ του Ζακάρια βρήκε το δοκάρι του Λούτε.

Η μείωση του σκορ ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Χόφμαν, ενώ ο Χέρμαν έχασε στην τελευταία φάση του ματς σπουδαία ευκαιρία να σώσει το βαθμό.

Η Ουνιόν επέκτεινε το εντός έδρας αήττητο στη Μπουντεσλίγκα στα 18 ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα