Ουάρντα: "Λυπημένοι, αλλά σίγουροι ότι θα το γυρίσουμε" (vid)

Ουάρντα: "Λυπημένοι, αλλά σίγουροι ότι θα το γυρίσουμε" (vid)edadaΠέμ, 01/07/2021 - 23:15

Σύνθημα ανάκαμψης έδωσε ο Αμρ Ουάρντα μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι σήμερα (7/1) με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο Αιγύπτιος μέσος του "Δικέφαλου" μίλησε στη NOVA

για τη βεβαιότητα που έχει ότι μπορεί η ομάδα του να ξεπεράσει την ήττα και να γυρίσει υπέρ της την κατάσταση.

Είπε αρχικά: "Το πιο σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα. Δεν είναι ότι γύρισα εγώ και σκόραρα. Σήμερα δεν τα καταφέραμε, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε! Κάποιες φορές και οι μεγάλες ομάδες χάνουν. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε πιο δυνατοί".

Στην ερώτηση τι δεν έκανε ΠΑΟΚ σωστά, απάντησε: "Είχαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε, χάσαμε πέναλτι. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είμαστε λυπημένοι, αλλά σίγουροι ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση".

Για το πώς βίωσε την επιστροφή του, τόνισε: "Γύρισα σπίτι μου, στην οικογένειά μου. Δεν με νοιάζει να βάζω γκολ, αλλά να νικάει ο ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το πόσο διαφορετικός γύρισε, τόνισε: "Δέχομαι καθετί από κάθε προπονητή. Κι όταν η οικογένεια σου λέει ότι σε χρειάζεται, δεν λες ποτέ όχι. Έτσι κι εγώ είπα "ναι" στον ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω πάρει πράγματα από όλους τους προπονητές και τώρα θέλω να τα δώσω στον ΠΑΟΚ".  

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ουάρντα: "Λυπημένοι, αλλά σίγουροι ότι θα το γυρίσουμε" Submitted by npilios on Πέμ, 01/07/2021 - 23:27 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/WARDA_070121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Αμρ Ουάρντα τόνισε στη NOVA μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο (7/1) ότι υπάρχει βεβαιότητα ότι μπορούν οι "ασπρόμαυροι" να ανατρέψουν την κατάσταση ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Αμρ Ουάρντα τόνισε στη NOVA μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο (7/1) ότι υπάρχει βεβαιότητα ότι μπορούν οι "ασπρόμαυροι" να ανατρέψουν την κατάσταση Article publish on Πέμ, 01/07/2021 - 23:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα