Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Με ανατροπή στο 94'! (vids)

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Με ανατροπή στο 94'! (vids)ntzouaniΠέμ, 01/07/2021 - 21:26

Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον μαχητικό Ατρόμητο με 3-2 και έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος στην... κούρσα τίτλου. Με γκολ του Νάτσου στο 94' οι γηπεδούχοι πήραν την πολύτιμη νίκη απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά και με ανατροπή, αν και βρέθηκαν

δύο φορές πίσω στο σκορ. 

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Σβιντέρσκι στο 22' και έχασε πέναλτι με τον Τζόλη, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μουνίθ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν νέο προβάδισμα με τον Ουάρντα στο 82', ωστόσο η ομάδα του Περιστερίου με τέρματα του Χαρίση στο 85' και του Νάτσου στο 94' έκανε την ανατροπή και πήρε το σημαντικό "τρίποντο". 

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πήρε ρίσκα στο τελευταίο εικοσάλεπτο και δικαιώθηκε ο Κάναντι. 

Τα πλάνα των προπονητών

Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι. Ο Γιαννιώτης βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Περιστεριού, στην τριάδα της άμυνας έπαιξαν οι Γκάλο, Γούτας και Γκαλβάο, ενώ στις πτέρυγες έπαιξαν οι Κιβρακίδης και Νάτσος. 

Κεντρικά χαφ επιλέχθηκαν οι Σάλομον και Χαρίστης, ο Μανούσης έπαιξε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ο Νταβιώτης στη δεξιά και ο Κωτσόπουλος στην κορυφή. 

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο σχηματισμός ήταν 4-3-3 και ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε τον Πασχαλάκη στη θέση του τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ίνγκασον και Μιχαηλίδη, ενώ στα "φτερά" έπαιξαν οι Βιεϊρίνια και Γιαννούλης. 

Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ντόουγκλας και Σβαμπ, ο Μούργκ είχε μπροστά τους ελεύθερο ρόλο, στα άκρα της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Ζίβκοβιτς και Τζόλης και ο Σβιντέρσκι ήταν η "αιχμή του δόρατος".

"Κυρίαρχος" ο ΠΑΟΚ

Με ευκαιρία από τα... αποδυτήρια άρχισε το παιχνίδι στο Περιστέρι, καθώς ο ΠΑΟΚ μόλις στο 3ο λεπτό απείλησε με κεφαλιά του Σβιντέρσκι, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άγγιξε το γκολ με ατομικό προσπάθεια και τακουνάκι του Σβιντέρσκι μέσα από την περιοχή. 

Στο 5ο λεπτό, ο Ατρόμητος "απάντησε" στο Δικέφαλο με κεφαλιά του ανενόχλητου Σάλομον μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι έκαναν εκ νέου αισθητή την παρουσία τους στο 13ο λεπτό με μακρινό σουτ του Μανούσου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία σε προσπάθεια του Σβιντέρσκι στο 14ο λεπτό. 

Ορισμένα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κωτσόπουλου στον Σβαμπ. Ο Τζόλης ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο νεαρός διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Στο 19ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μια καλή στιγμή με το δυνατό σουτ του Σβαμπ έξω από την περιοχή και την επέμβαση του Γιαννιώτη και στο 22' ο Δικέφαλος κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ατρόμητου. 

Μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τζόλη από την αριστερή πλευρά και "γλυκιά" πάσα για τον Σβιντέρσκι, ο Πολωνός φορ με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0!

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο στο 29ο λεπτό, ο Γούτας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πασχαλάκη, ενώ ο ΠΑΟΚ "άγγιξε" και δεύτερο γκολ στο 40ο λεπτό με κεφαλιά του Σβιντέρσκι, όμως ο Μανδάς με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε τη μπάλα. 

Η... "φωτοβολίδα" του Μουνίθ και το... κερασάκι του Νάτσου

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας μια σημαντική στιγμή στο 50ο λεπτό. Ο Μουργκ βγήκε σε τετ α τετ με τον Μανδά, όμως πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, ενώ στο 54' η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε κοντά στην επίτευξη δεύτερου τέρματος. Μετά από γύρισμα του Τζόλη και κακή αντίδραση της άμυνας του Ατρόμητου, ο Σβιντέρσκι έγινε κάτοχος της μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσε από κοντινή προσπάθεια να νικήσει τον Μανδά, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή επέμβαση. 

Μετά από γύρισμα του Τζόλη και κακή εκτίμηση της άμυνας του Ατρόμητου, ο Σβιντέρσκι έγινε κάτοχος της μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσε από κοντινή προσπάθεια να νικήσει τον Μανδά, ο οποίος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε. 

Ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο για να ισοφαρίσει το παιχνίδι με ένα απίθανο γκολ του Μουνίθ! Ο Ισπανός έκλεψε τη μπάλα στο 64ο λεπτό μετά από λάθος του Γιαννούλη και με έναν "κεραυνό" από μακρινή απόσταση, έκανε το 1-1 στο Περιστέρι, βάζοντας παράλληλα... υποψηφιότητα για το γκολ της σεζόν! 

Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε με τις αλλαγές του να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα και τελικά δικαιώθηκε για τις επιλογές του. Τέσσερα μόλις λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Ουάρντα πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 82' έδωσε προβάδισμα στο Δικέφαλο, κάνοντας το 2-1! Όμως η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς ο ΠΑΟΚ "πληγώθηκε" από έναν... πρώην. Μετά από επίθεση διαρκείας και "'βραχυκύκλωμα" στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Χαρίσης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ έκανε το 2-2 στο Περιστέρι στο 85ο λεπτό!

Το... κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Κάναντι μπήκε στο 94ο λεπτό. Ο Μάτιτς έβγαλε έξοχη πάσα στον Νάτσο και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τον Ατρόμητο. 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2
Σκόρερ: 64' Μουνίθ, 85' Χαρίσης, 94' Νάτσος - 22' Σβιντέρσκι, 82' Ουάρντα
Κίτρινες κάρτες: 15' Κωτσόπουλος, 47' Γκαλβάο, 74' Κιβρακίδης, 93' Νάτσος - 35' Βιεϊρίνια. 41' Μιχαηλίδης, 52' Ζίβκοβιτς, 83' Λάμπρου
Κόκκινη κάρτα: -

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Βοηθοί Διαιτητές Μιχαήλ Δημόπουλος, Χρήστος Μπαλτάς
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Κουκούλας

Ατρόμητος: Γιαννιώτης (32' Μανδάς), Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Μανούσος (75' Μάτιτς), Νταβιώτης (60' Μουνίθ), Κωτσόπουλος (75' Χριστοδουλόπουλος)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Σβαμπ (70' Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (78' Νινούα), Μούργκ (70' Ελ Καντουρί), Τζόλης (65' Λάμπρου), Σβιντέρσκι (78' Κρμέντσικ)

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος ΕΛΛΑΔΑ Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 3-2 κι έχασε πολύτιμο έδαφος στην... κούρσα τίτλου. Με γκολ του Νάτσου στο 94' οι γηπεδούχοι πήραν την πολύτιμη νίκη απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά και με ανατροπή, αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. 

Article publish on Πέμ, 01/07/2021 - 21:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα