Όταν ξανάσμιξαν ο Καραγκούνης με τον Σάντος (pic)

Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στην Πορτογαλία για τον τελικό του Nations League και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Φερνάντο Σάντος και τον Ρόναλντ Κούμαν. Μάλιστα στο σχετικό ποστ έγραψε μερικές κουβέντες για τους δύο πρώην προπονητές του και αποκάλυψε πως ο Σάντος θα είναι στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου στην αναβίωση του τελικού του EURO
2004 απέναντι στην Πορτογαλία.

"Ήμουν πολύ χαρούμενος που στον χθεσινό τελικό του UEFA Nations League συνάντησα τους 2 προπονητές που πρωταγωνίστησαν, Fernando Santos & Ronald Coeman.

Και οι δύο, ήταν και δικοί μου προπονητές, όταν έπαιζα στην Benfica. Το γεγονός που έκανε την βραδιά μια ξεχωριστή γιορτή. Bέβαια, ήταν η επάξια κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Fernando Santos, καθώς μας συνδέεουν πολύ περισσότερα!

Είχαμε συναντηθεί ξανά στην Εθνική ομάδα και θα έχουμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας στο ματς της 4ης Ιουλίου για την αναβίωση του τελικού της Λισαβόνας!

Parabens coach!"

View this post on Instagram

Ήμουν πολύ χαρούμενος που στον χθεσινό τελικό του UEFA Nations League συνάντησα τους 2 προπονητές που πρωταγωνίστησαν, Fernando Santos & @ronaldkoeman!

Keywords
Τυχαία Θέματα