E3 2019: H συμβολή του BD-1 στο Fallen Order

Δεν είναι ένα απλό droid.

Το καινούργιο droid που μας παρουσίασε το Star Wars Jedi: Fallen Order είναι πολλά παραπάνω από ένας απλός βοηθός σας.

Σε συνέντευξη του στο IGN ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Stig Asmussen, είπε ότι ο BD-1 εξελίχθηκε καθ' όλη τη διάρκεια ανάπτυξης του παιχνιδιού σε έναν από τους σημαντικότερους

χαρακτήρες.

"Ξεκίνησε σαν βοηθός αλλά όταν τον βάλαμε μέσα στο παιχνίδι και είδαμε την αλληλεπίδραση του με τον Cal καταλάβαμε ότι είναι πολλά περισσότερα από απλός βοηθός. Είναι κάτι σαν συνεργάτης του θα λέγαμε. Οπότε δεν μπορούσαμε να τον κάνουμε να φαίνεται μικρός και ασήμαντος. Όταν σχεδιάζαμε τον Cal, θέλαμε να τον κάνουμε νέο, με πολύ ήρεμη φωνή, να μην λέει πολλά. Όταν όμως μιλάει, πρέπει να τον ακούσεις."

"Ο BD-1 όμως τα άλλαξε όλα αυτά, αφού είναι ένας τεράστιος πολυλογάς. Ένας πολυλογάς μάλιστα που κάνει όλη την ώρα ερωτήσεις. Έτσι λοιπόν ο Cal θα πρέπει να απαντάει στις ερωτήσεις του αυτές, για να μπορεί και ο παίκτης να καταλάβει τι θέλει να πει το droid. Ο BD εξελίχθηκε σε κάτι που πραγματικά δεν περίμενα."

Το παιχνίδι, για το οποίο πρόσφατα αποκτήσαμε gameplay, έκανε την εμφάνιση του στην Ε3 αποσπώντας θετικά σχόλια. Ο Asmussen μίλησε επίσης για το combat style του παιχνιδιού λέγοντας πως προσπάθησαν πάρα πολύ για να πετύχουν την ισορροπία που πάντα έψαχναν.

Ως γνωστόν διανύουμε την εβδομάδα της Ε3 και χθες η Microsoft είχε την τιμητική της. Η εταιρεία φρόντισε να βάλει φωτιά στην έκθεση φέρνοντας τον Keanu Reeves πάνω στη σκηνή. Ο ηθοποιός μάλιστα μας φύλαγε μία ακόμη έκπληξη καθώς ήταν αυτός που ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077, στο οποίο και πρωταγωνιστεί.

H Microsoft είχε δηλώσει πως σκοπεύει να κλέψει την παράσταση φέτος υποσχόμενη μάλιστα πως τα νέα της studio θα φέρουν εκπλήξεις, με την πρώτη να κάνει ήδη την εμφάνιση της.

Η εταιρεία μάς σύστησε επίσης ένα νέο, αρκετά χαριτωμένο RPG, μαζί με ένα παιχνίδι που θα βασίζεται στην ταινία "The Blair Witch Project" ενώ μάθαμε, εντάξει στο περίπου, την ημερομηνία κυκλοφορίας του Minecraft Dungeons.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceCarrion - Reveal Trailer - E3 2019The Messenger: Picnic Panic DLC - Release Date Trailer - E3 2019E3 2019: Όλες οι ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Bethesda

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα