Όταν θυμώνει ο Κριστιάνο Ρoνάλντο! (pic)

Μάλιστα ο θυμός του τον οδήγησε στο να μπλοκάρει το εν λόγω σάιτ. Τον Μάρτιο του 2020, το Transfermarkt δημοσίευσε μια ενδεκάδα του Ζόρζε Μέντες στο Instagram, αποτελούμενη από παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Πορτογάλο ατζέντη, με τον 36χρονο να τοποθετείται στην επίθεση και να αποτιμάται 74,6 εκατομμύρια ευρώ … Αυτό ήταν! Ο Πορτογάλος σταρ αγρίεψε. Η αποκάλυψη ήρθε στο

φως όταν το Transfermarkt δημοσιοποίησε στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης, ότι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τους είχε μπλοκάρει!

Η αξία του Ρονάλντο στην ιστοσελίδα κορυφώθηκε στα 120 εκατομμύρια ευρώ το 2014, αλλά είχε πέσει στα 90 εκατομμύρια, μετά την ένταξή του στη Γιουβέντους. Αλλά τώρα η χρηματιστηριακή του αξία είναι χαμηλότερη από ποτέ στα 37,5 εκατομμύρια ευρώ, σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένος με αυτό! Και μετά από σχεδόν ένα χρόνο, το Transfermarkt ανέφερε: «Έστειλε ένα μήνυμα πρώτα στα παιδιά στα social media. «Του απάντησαν γιατί και του είπαν ότι στους παίκτες της δικής σου ηλικιακής ομάδας, είναι μακράν το νούμερο ένα. Νομίζω ότι ήταν 30-50 εκατομμύρια λίρες η διαφορά μεταξύ του Ρονάλντο και του επόμενου παίκτη στη λίστα και μετά έστειλε μερικά smilies και μας μπλόκαρε».

Ronaldo blocked transfermarkt because he wasn't happy with his market value dkm pic.twitter.com/GUGendUFnZ

— S (@False9Messi) March 1, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα