Άδεια μένει η σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας "Uncharted"

Αναμένεται καθυστερήσεις...

O Shawn Levy σηκώθηκε από την καρέκλα του σκηνοθέτη της επερχόμενης ταινίας της Sony, "Uncharted".

Ο λόγος φαίνεται να είναι ένα άλλο project του, η κινηματογραφική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού "Free Guy", η οποία πήρε το πράσινο φως από την 20th Century Fox, σύμφωνα με το THR. Η αναζήτηση για τον νέο σκηνοθέτη έχει ξεκινήσει, ενώ ο Tom

Holland συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

Τον Αύγουστο, ο Levy είχε πει ότι το σενάριο της ταινίας ήταν έτοιμο και ότι η παραγωγή της μπορεί να ξεκινούσε συντομότερα από άλλες του ταινίες, όπως το "Starman". Να σημειώσουμε ότι σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Joe Carnahan και ότι ο Levy ήθελε να κάνει την ταινία να είναι ο "Indiana Jones" της νέας γενιάς.

Εδώ και καιρό προετοιμάζεται αργά και σταθερά μια κινηματογραφική σειρά της διάσημης σειράς βιντεοπαιχνιδιών, με την Sony να προσπαθεί να βάλει στη μεγάλη οθόνη τον Nathan Drake από το 2009. Μετά από διάφορα casting και αλλαγές σε σκηνοθεσία και συντελεστές, ο Tom Holland είναι ο ηθοποιός που κατάφερε εν τέλει να πάρει τον ρόλο του περιπετειώδη κυνηγού θησαυρών, με τη σκηνοθεσία και την εκτέλεση παραγωγής να αναλαμβάνει ο Shawn Levy του "Stranger Things".

Αν και πολλοί fans της σειράς "Firefly" θα ήθελαν να δουν τον Nathan Fillion να φοράει τα ζωνάρια του Nathan Drake, ωστόσο πήραν μια μικρή γεύση, μιας και ο ηθοποιός ενσάρκωσε τον εν λόγω χαρακτήρα σε μια πρόσφατη ταινία διάρκειας 15 λεπτών, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως πήρε κι επίσημη έγκριση από πρώην και νυν υπαλλήλους της Naughty Dog, της εταιρείας παραγωγής του βιντεοπαιχνιδιού.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας.

Διαβάστε ποιον θέλει ο Tom Holland να ενσαρκώσει τον Sully, αλλά και λίγες λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας.

IGN GreeceΈτοιμο το σενάριο της ταινίας "Uncharted"Αινιγματικός ο Nathan Fillion για την εμπλοκή του στην ταινία "UnchartedDICE 2018: Γιατί επιλέχθηκε νέα ιστορία για την ταινία Uncharted

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα