Οσασούνα-Αλμερία 1-0: Με υπογραφή Μπούντιμιρ!

Η Οσασούνα νίκησε με 1-0 την Αλμερία για την 19η αγωνιστική στην Ισπανία, στην Παμπλόνα, στο “Ελ Σαδάρ”, με την Οσασούνα να έχει στα 18 πρώτα της σεζόν μόλις μια νίκη με την Ράγιο Βαγιεκάνο εντός έδρας στα οκτώ τελευταία ματς και την Αλμερία να είναι η μοναδική χωρίς νίκη στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με μόλις έναν βαθμό εκτός έδρας, το 1-1 με την Κάδιθ τον Αύγουστο (έκτοτε έχει οκτώ σερί ήττες!).

To 1-0 για την καλύτερη στο πρώτο μέρος Οσασούνα στο 27′ ο Άντε Μπούντιμιρ μετά από πάσα του Μουνιόθ, ένατο γκολ

στη σεζόν για τον Κροάτη.Η Αλμερία μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε με τον Ραμαζάνι, αλλά μετά το 15′ υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο από την γηπεδούχο.

Η Οσασούνα έφτασε με την έκτη νίκη στη σεζόν και τρίτη εντός έδρας τους 22 βαθμούς στη 12η θέση, την ώρα που η Αλμερία έμεινε στους πέντε, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -11 από την παραμονή στην κατηγορία.

Oσασούνα (4-3-3): Σέρχιο Ερέρα, Αρέσο, Νταβίδ Γκαρθία, Κατένα, Πένια, Μονκαγιόλα, Μουνιόθ, Αϊμάρ, Άβιλα, Μπούντιμιρ, Μόι Γκόμεθ
Αλμερία (4-4-2): Μαξιμιάνο, Πουμπίγ, Μόντες, Έντγκαρ, Ακιέμε, Ρομπερτόνε, Λοπί, Αρίμπας, Εμπάρμπα, Ραμαζάνι, Λέο Μπαπτιστάο

Keywords
Τυχαία Θέματα