Μήτρου-Λονγκ: «Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ είναι… ηλεκτρική» (video)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μήτρου-Λονγκ αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για το γεγονός ότι κάθισε στο πάγκο του Ολυμπιακού για πρώτη φορά σε ματς Euroleague:

«Ένιωσα εξαιρετικά που ήμουν στο πάγκο στο ματς με το Μιλάνο. Μία φοβερή ατμόσφαιρα, ήταν ωραίο που ήμουν και πάλι ενεργός παίκτης. Ήταν εξαιρετικά, μπόρεσα να δω κάποια πράγματα

για τον τρόπο που λειτουργούμε από πολύ κοντά, είναι διαφορετικό να ζεις ένα ματς Euroleague. Ήταν πολύ όμορφα».

Για το ματς με τη Μονακό:

«Αν κοιτάξεις πίσω στο πρώτο ματς με τη Μονακό, νομίζω ότι είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε. Νομίζω ότι το μπάσκετ μας με αυτό της Μονακό, είναι εντελώς διαφορετικά. Οπότε το παιχνίδι θα είναι συναρπαστικό, έχουν κάποιους ελίτ γκαρντ, το ξέρουν όλοι αυτό, αλλά νομίζω ότι αν μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, με το δικό μας ταλέντο και τους ηγέτες που έχουμε, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον:

«Νομίζω ότι οι επιτυχίες που είχε ο οργανισμός του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια δεν είναι τυχαίες. Παραμένουν πιστοί στις αρχές τους και νιώθω ότι σε κάθε προπόνηση που μετέχω, σε κάθε ματς που παίζω, προσαρμόζομαι και περισσότερο. Για να ακριβολογώ, το αγαπάω, η επίθεση μας δεν είναι μονοδιάστατη, όλοι συμμετέχουν, όλοι πιάνουν τη μπάλα και κάθε μέρα αποκτάω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ:

«Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ είναι «ηλεκτρική»! Καμία άλλη εξέδρα δεν είναι σαν την Θύρα 7, είναι κάτι που όλοι μου έλεγαν πριν έρθω εδώ, αλλά τώρα που είμαι μέλος της ομάδας, είναι ακριβώς όπως μου το περιέγραφαν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα