Οριστικό: Στην Τούμπα το Ελλάδα-Σλοβενία

Οριστικό: Στην Τούμπα το Ελλάδα-ΣλοβενίαalambosΤρί, 11/10/2020 - 19:33

Η Εθνική ομάδα θα δώσει τον πιο σημαντικό αγώνα της επί ημερών Φαντ Σχιπ στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τη Σλοβενία, σε ένα ματς που ενδέχεται να κρίνει και την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League και άρα την άνοδο στη Β΄κατηγορία του θεσμού. 

Με το ΟΑΚΑ

σε κάκιστη κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, και χωρίς να διαφαίνεται άλλο διαθέσιμο και κατάλληλο γήπεδο εντός Αττικής για τις ανάγκες του πολύ σημαντικού αγώνα, αποφασίστηκε η αναμέτρηση να διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Στο γήπεδο Τούμπας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου η αναμέτρηση Ελλάδα-Σλοβενία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του UEFA Nations League.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το OPEN BΕYOND και την COSMOTE TV."

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στο γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η σημαντική αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στη Σλοβενία που ενδέχεται να κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου. Article publish on Τρί, 11/10/2020 - 19:33 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα