Λαμία: Περιμένοντας να δουν το χρώμα του χρήματος

Οι καιροί για όλους είναι δύσκολοι. Ακόμα και τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο χάνουν διαρκώς χρήματα από όλο αυτό που βιώνουμε. Δεδομένα, λοιπόν, υπάρχει δυσκολία και στις ομάδες της Super League 1 να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Μέσα σε αυτούς που προς το παρόν δεν τα καταφέρνουν είναι η Λαμία.

Είναι αρκετά τα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι «κυανόλευκοι». Οργανωτικά, αγωνιστικά και μέσα σε όλα είναι και το

θέμα των πληρωμών. Τη φετινή σεζόν οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει μόνο τους μισθούς τους. Το ποσό αυτό είναι αρκετά μικρό.

Προς το παρόν δεν έχουν μπει οι δόσεις συμβολαίων. Κατά μία πηγή, πάντως, υπήρξε η υπόσχεση πως σε λίγες μέρες θα γίνουν και πληρωμές στη Λαμία. Θα είναι και αυτός ένας τρόπος για να ανέβει η ψυχολογία όλων στην ομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να σας ζήσει Lazar! #lamiafc #lamia_family #lamia_season2020_21 #baby_romanic Ιδιαίτερη ημέρα η Δευτέρα για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Lazar Romanic, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας, μιας και η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η οικογένεια της ΠΑΕ Λαμία, εύχεται στον Lazar Romanic και τη σύζυγο του, να τους ζήσει το νεογέννητο, να είναι καλότυχο, γερό και να το καμαρώνουν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official) στις 9 Νοέ, 2020 στις 8:44 πμ PST

Το άρθρο Λαμία: Περιμένοντας να δουν το χρώμα του χρήματος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα