Ορίστηκε το τέλος του "Man in the High Castle"

Με ένα μικρό teaser.

Μία ακόμα σειρά που φτάνει στο τέλος της διαδρομής. Το "Man in the High Castle" θα πει τις τελευταίες του ιστορίες, ξεκινώντας από φέτος το Φθινόπωρο.

Όπως μαθαίνουμε από το TheWrap, η ανακοίνωση ήρθε μέσα από το teaser trailer για τον 4ο κύκλο της σειράς. Μέσα από σκηνές αγωνίας, μάχη, συνωμοσίας και κάθε τι γνωστού για τη σειρά, το Amazon αποκάλυψε πως "το τέλος" της σειράς έρχεται.

Η συνδρομητική υπηρεσία αποφάσισε να δώσει μία ακόμα σεζόν και ένα ομαλό κλείσιμο για τη σειρά, χωρίς να αναφέρει

τους λόγους για το κλείσιμο της. Μπορεί η υπόθεση της να πηγαίνει μέχρι εκεί, ένα χρόνο πριν ωστόσο μάθαμε ότι η σειρά δεν κατάφερε να προσελκύσει ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης από το νεανικό κοινό.

Μπορεί τα νούμερα της σειράς να μην ήταν ιδιαίτερα χαμηλά, αλλά αν αναλογιστούμε το κόστος της μπορεί να μην ήταν αρκετά δελεαστικά για να συνεχιστεί παραπάνω. Ο πρώτος κύκλος του "Man in the High Castle" στοίχισε 72 εκατομμύρια δολάρια για να γυριστεί, με μέση θεαματικότητα πρώτης προβολής στο 1.15 εκατομμύρια συνδρομητές, πράγμα που αντιστοιχεί σε 63 δολάρια για κάθε νέο συνδρομητή. Όμως η δεύτερη σεζόν κόστισε περισσότερο, περίπου 107 εκατομμύρια δολάρια, και απέφερε λιγότερους νέους συνδρομητές ανεβάζοντας το κόστος ανά πρώτη προβολή στα 829 δολάρια.

Το "The Man in the High Castle" είναι μια εναλλακτική ιστορία που βασίζεται στην νουβέλα του Philip K. Dick, και τοποθετείται σε μια εκδοχή των Ηνωμένων Πολιτειών αφότου οι δυνάμεις του Άξονα έχουν κερδίσει τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Stephen Root, Alexa Davalos, Tate Donovan, Sebastian Roche, Rupert Evans, DJ Qualls, Luke Kleintank, Joal De La Fuente, Callum Keith Rennie, Bella Heathcote και Brennan Brown. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Frank Spotnitz, αν και ο ίδιος αποχώρησε από την ομάδα της με το πέρας της πρώτης σεζόν.

Ο Isa Dick Hackett, εκτελεστικός παραγωγός, δήλωσε σχετικά με τη σειρά. "Ήταν μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με την αξιοσημείωτη ομάδα του 'High Castle', σε συνεργασία με τους David Zucker και Scott Free, για να φέρουμε το κλασικό μυθιστόρημα του πατέρα μου στη ζωή, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της ταραχώδους περιόδου στον πραγματικό κόσμο. Πιστεύω πως οι φαν θα συγκινηθούν και θα ευχαριστηθούν από το επικό κλείσιμο που ετοιμάσαμε για αυτούς".

Αρκετές σειρές έχασαν την τηλεοπτική τους θέση φέτος. Μάθετε ποιες ήταν αυτές.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece To "Man In the High Castle" αδυνατεί να προσελκύσει νέο κοινό για το Amazon
Keywords
Τυχαία Θέματα