Ώρα για ανάσες…


Η πολυπόθητη ώρα της ξεκούρασης ήρθε και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Πέρασαν κιόλας σχεδόν δυο μήνες από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και το σχετικό … κοντέρ έγραψε δέκα έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι που καθιστά σημαντικότατη την επικείμενη διακοπή για ξεκούραση ψυχική και σωματική, πλην των τεσσάρων διεθνών (σ.σ. Αθηναίου, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Μορέιρα). Οι υπόλοιποι πήραν τριήμερο ρεπό κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Πέμπτη. Από τους ξένους της ομάδας, μόνον ο Φιλ Γκος ήδη ταξιδεύει
με προορισμό τις ΗΠΑ, κάτι που σημαίνει πως πιθανόν να επιστρέψει κατά τι αργότερα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ούτως ή άλλως η προετοιμασία για τους αγώνες με Λαύριο και Βενέτσια (σ.σ. Basketball Champions League) θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το πρόγραμμα των διεθνών

Οι τέσσερις διεθνείς αναμένεται να επιστρέψουν σε μια εβδομάδα κι όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ το πρόγραμμά τους με τ’ αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους έχει ως εξής: «Οι Γιάννης Αθηναίου, Αντώνης Κόνιαρης και Λίνος Χρυσικόπουλος βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, η οποία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία (30/11, Πάτρα) και τη Σερβία (3/12, Βελιγράδι) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κίνα, με την Ελλάδα να έχει, ήδη, εξασφαλίσει την πρόκρισή της.O Yanick Moreira αναχώρησε σήμερα για την Ανγκόλα, όπου το τριήμερο 30/11-2/12 θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Καμερούν, το Τσαντ και την Τυνησία σε αγώνες για τον 5ο όμιλο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλοι οι αγώνες του ομίλου θα φιλοξενηθούν στην πρωτεύουσα της Ανγκόλα, Λουάντα».
Keywords
Τυχαία Θέματα