Ομάρ: "Η κατάσταση μου βελτιώνεται καθημερινά"

Ομάρ: "Η κατάσταση μου βελτιώνεται καθημερινά"osinteliΚυρ, 01/10/2021 - 20:00

Ένα ακόμη αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της υγείας του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα μάτια, έστειλε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ. 

Ο Νορβηγός πρώην μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στο κανάλι της Γαλατάσαραϊ για την πορεία αποκατάστασης της όρασης του και δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη που έχει λάβει από τον τουρκικό λαό και τους συμπαίκτες του.

"Η θεραπεία μου πηγαίνει πολύ καλά.

Η κατάσταση μου βελτιώνεται καθημερινά κάτι που ασφαλώς με χαροποιεί. Εμπιστεύομαι την ιατρική υποστήριξη που έχω λάβει και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μένα. Πιστεύω όλα θα είναι καλά στο μέλλον", σχολίασε αρχικά ο Ομάρ.

Όσο για τη στήριξη του τουρκικού λαού, των συμπαικτών του, του προπονητή του Φατίχ Τερίμ, αλλά και του προέδρου της Γαλατασαράι, Μουσταφά Τσενγκίζ, είπε: "Με επισκέφθηκαν πολλές φορές. Είμαι ευγνώμων στον τουρκικό λαό για την υποστήριξη του. Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας που τηλεφωνεί καθημερινά για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως σας ευχαριστώ όλους".

ΤΟΥΡΚΙΑ - Super Lig - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Galatasaray - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Galatasaray ΤΟΥΡΚΙΑ Ένα ακόμη αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της υγείας του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα μάτια, έστειλε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ.  Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 20:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα