Ομαλά κυλούν οι τρεις spinoff σειρές του "Game of Thrones"

Τι λες τώρα...

O George R.R. Martin, ο δημιουργός και συγγραφέας του "A Song of Ice and Fire", της πηγής έμπνευσης του "Game of Thrones" δήλωσε ότι οι τρεις από τις πέντε spinoff σειρές του HBO "ετοιμάζονται με ομαλό τρόπο".

Ο συγγραφέας δημοσίευσε ένα post στην ιστοσελίδα του επαινώντας το "Avengers: Endgame", ενώ παράλληλα μας ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση των spinoff σειρών.

"Και μιλώντας για την τηλεόραση, μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Τα δημοσιεύματα στο ίντερνετ δεν

είναι αξιόπιστα", έγραψε ο Martin. "Αναπτύσσονται πέντε διαφορετικές σειρές-διάδοχοι του GAME OF THRONES (δεν μου αρέσει ο όρος “spinoffs”) στο HBO, και τρεις από αυτές κινούνται με ομαλό τρόπο. Η μία που δεν πρέπει να αποκαλώ THE LONG NIGHT ξεκινά γυρίσματα εντός της χρονιά και οι άλλες δύο είναι στο στάδιο γραφής τους σεναρίου, αλλά κοντεύουν να τελειώσουν. Περί τίνος πρόκειται; Δεν μπορώ να πω. Μπορείτε να πάρετε ένα αντίγραφο του FIRE & BLOOD και να μοιραστείτε τις δικές σας θεωρίες".

Το "Fire & Blood" που ανέφερε ο συγγραφέας παραπάνω, λαμβάνει χώρα 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Game of Thrones" και επικεντρώνεται στην ιστορία των Targaryen. Ξεκινά με τον Aegon the Conqueror, δημιουργό του Iron Throne, και ακολουθεί όσους κάθισαν στον θρόνο.

Όσον αφορά το "The Long Night", η SJ Clarkson θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Η Jane Goldman αναλαμβάνει χρέη showrunner ενώ υπογράφει το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο, το οποίο είναι βασισμένο σε μία ιστορία που εμπνεύστηκε μαζί με τον George R.R. Martin. Μαζί με την Goldman και τον Martin, στη σειρά θα έχουν τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και οι James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis και Daniel Zelman, με τον Chris Symes ως συν-εκτελεστικό παραγωγό.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του "Game of Thrones" και θα δούμε το ταξίδι από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) στην πτώση του πολιτισμού, τη σκοτεινότερη της περίοδο, γνωστή και ως Τhe Long Night. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μάθουμε την πραγματική καταγωγή των White Walkers και άλλα πολλά που μας βασανίζουν εδώ και οχτώ σεζόν.

Μέχρι στιγμής, το cast αποτελείται από τους Naomi Watts ("Gypsy","Ophelia") και Josh Whitehouse ("Poldark"), Miranda Richardson ("Harry Potter"), αλλά και τους Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp και Toby Regbo.

Ένας εκ των παραγωγών του "Game of Thrones", ο Bryan Cogman λεγόταν ότι θα αναπτύξει τη δική του prequel σειρά, αλλά πρόσφατα επιβεβαιώθηκε από το HBO ότι δεν θα συνεχίσει με το project.

Και μιλώντας για το "Game of Thrones", Ο διευθυντής φωτογραφίας της σειράς, Fabian Wagner, υπερασπίστηκε το σκοτεινό τρίτο επεισόδιο. Οι δημιουργοί της σειράς, μας είπαν ότι μια κύρια απειλή μπορεί και να παραμονεύει ακόμα, ενώ οι πιθανότητες ανέδειξαν αυτόν ή αυτήν που θα καθίσει στον Iron Throne.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Μια 'μαγική' προσθήκη εισέρχεται στην prequel σειρά του "Game of Thrones" Οχτώ νέες προσθήκες αποκτά το prequel του "Game of Thrones" Χωρίς δράκους το prequel του "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα