Βουλιάζει ο Τιτανικός στην 3η θέση για χάρη του "Avengers: Endgame"

Αναμενόμενο, θα τολμήσω να πω...

To "Avengers: Endgame" ξεπερνά το "Titanic" και γίνεται η δεύτερη πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών, με $2,2 δις εισπράξεις από το παγκόσμιο box office.

Στην κορυφή παραμένει το "Avatar" με $2,8 δις. Οι άλλες τρεις ταινίες που ολοκληρώνουν το Top 5 των πιο κερδοφόρων ταινιών φέρουν το σήμα της Disney

(Το "Avatar" είχε κυκλοφορήσει από την Fox, η οποία πλέον ανήκει στην Disney).

Ρίξτε μια ματιά στο Τοp 5 των πιο κερδοφόρων ταινιών όλων των εποχών (μέσω Box Office Mojo):

Avatar - $2,788 δισ.Avengers: Endgame - $2,188 δισ.Τitanic - $2,187 δισ.Star Wars: The Force Awakens - $2,068 δισ.Avengers: Infinity War - $2,048 δισ.

Μόνο στις ΗΠΑ, το "Avengers: Endgame" παραμένει στην κορυφή του box office για δεύτερη εβδομάδα με $145,8 εκ., βλέποντας μια πτώση ύψους 59,2% μετά την πρεμιέρα-ρεκόρ με $357,1 εκ. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά για τις μεγαλύτερες εισπράξεις για τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της. Απέσπασε $145,8 εκ., ενώ το "Star Wars: The Force Awakens" κρατά ακόμα την θέση με $149,2 εκ.

Με $619,7 εκ., το "Avengers: Endgame" βρίσκεται στην 9η θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών όλων των εποχών για τις ΗΠΑ. Αναμένεται να ξεπεράσει τα "Star Wars: The Last Jedi" ($620,2 εκ.) και το "The Avengers" ($623,4 εκ.). Να υπενθυμίσουμε ότι το "Avengers: Infinity War" απέσπασε $678,8 εκ. από το box office των ΗΠΑ. Με την εισαγωγή του "Endgame" στο Top 10, το "The Dark Knight" του Christopher Nolan έπεσε στην 11η θέση με $535,2 εκ..

Αν έχετε δει το "Endgame" μπορείτε να διαβάσετε για την κατάληξη του Captain America, για τον κρυφό ήχο μετά το τέλος των τίτλων της ταινίας και να δείτε το 'παράνομο' βίντεο που ανέβασε ο Chris Pratt.

Η ταινία 'χτύπησε' τα $1,2 δις σε πέντε μέρες σπάζοντας το ρεκόρ και στη χώρα μας. Φυσικά, έγινε η πιο πολυσυζητημένη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου στο Twitter. Αποκαλύφθηκαν, επίσης, και οι μισθοί των ηθοποιών για την ταινία.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας, το οποίο δεν περιέχει spoilers. Για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΤις γυναίκες του "Avengers: Endgame" εξυμνεί ο Robert Downey Jr.To Avengers: Endgame σπάει ρεκόρ στο TwitterΑποκαλύπτονται οι μυθικοί μισθοί και συμφωνίες των αστέρων Avengers

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα