Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Πινακάς

Ο Δημήτρης Πινακάς ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, βάζοντας επίσημα τέλος στο μεταγραφικό σήριαλ που ξεκίνησε νωρίς φέτος το καλοκαίρι. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΛ είχε γνωστοποιήσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό που έκανε

λόγο για αγορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και παραχώρηση ποσοστού μεταπώλησης 15% στους “βυσσινί”.

Ετοιμάζεται να κάνει “σπίτι” του το Φάληρο ο Πινακάς. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλίας είχε αναφέρει πως ο πινακάς θα υπεγραφε 4ετες συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 70.000 ευρώ, οι οποίες θα κλιμακώνονταν για να φτάσει τις 100.000 ευρώ τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Στη συνέχεια η πλευρά του Πινακά είχε βάλει φρένο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελευθερία” οι δύο πλευρές έχουν έρθει ξανά κοντά με σκοπό να ολοκληρωθεί το deal.

O 19χρονος φορ έχει αγωνιστεί 37 φορές στην κορυφαία κατηγορία και μετράει επτά γκολ, ένα εκ των οποίων στο “Γ. Καραϊσκάκης” με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η έλευση του φέρνει εξελίξεις στο θέμα του τρίτου επιθετικού του Ολυμπιακού, εξαιτίας του “συνωστισμού” που παρατηρείται με την παρουσία Ελ Αραμπί, Τικίνιο και Χασάν στο ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα