Άρης: Αναχωρήσεις Σούντγκρεν, Τζέγκο, στον “αέρα” ο Καμαρά

Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης ήταν η σημερινή (29/8), η επομένη του φιλικού αγώνα με τη Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Πάντως, δύο από αυτούς ετοιμάζονται για αναχώρηση, ενώ ένας τρίτος είναι στον “αέρα”.

Συγκεκριμένα, οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Τζέιμς Τζέγκο αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη,

προκειμένου να ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας και της Αυστραλίας αντίστοιχα, όπου έχουν κληθεί για να δώσουν διεθνείς αγώνες. Το ζήτημα για τους “κίτρινους” είναι τι θα γίνει με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό φιλικό, με διάστρεμμα στο πόδι.

Ο Γαλλομαυριτανός επιθετικός υπολογίζεται ότι θα μείνει μία βδομάδα εκτός δράσης, προκειμένου να επανέλθει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Στο μεταξύ, έχει κληθεί κι αυτός στην Εθνική ομάδα της χώρας του, της Μαυριτανίας, για διεθνείς αγώνες στις 3 και 7 Σεπτεμβρίου. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης επί του θέματος αναφέρει ότι αύριο θα επικοινωνήσει η διοίκηση της ομάδας με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, προκειμένου να αποφασιστεί τι πρέπει να γίνει. Αν πρέπει να ταξιδεύσει εκεί ο παίκτης ή όχι, δηλαδή. Αναλόγως της απόφασης, θα κινηθεί και ο παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα