Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για τρεις ενόψει Άρσεναλ

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για τρεις ενόψει ΆρσεναλosinteliΤρί, 03/16/2021 - 09:27

Κρίσιμη είναι η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση των Χασάν, Βαλμπουενά και Μπα ενόψει της ρεβάνς με την Άρσεναλ για τη φάση των "16" του Europa League.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν

στρέψει απόλυτα την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι με τους Λονδρέζους, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει τρία ερωτηματικά τα οποία αφορούν την κατάσταση των Χασάν, Βαλμπουενά και Μπα και κατά πόσο θα είναι "ετοιμοπόλεμοι" για το παιχνίδι του Λονδίνου.

Όσον αφορά τον Αιγύπτιο επιθετικό οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, μετά την ενόχληση που ένιωσε στο ματς με την ΑΕΛ. Σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο Βαλμπουενά, ο οποίος αναμένεται να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Τέλος αναφορικά με τον Μπα, ο Σενεγαλέζος νιώθει καλύτερα και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί στην αποστολή.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Κρίσιμη είναι η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση των Χασάν, Βαλμπουενά και Μπα ενόψει της ρεβάνς με την Άρσεναλ για τη φάση των "16" του Europa League.

Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 09:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα