Κούμαν για Μέσι: "Ο σημαντικότερος στην Μπαρτσελόνα"

Κούμαν για Μέσι: "Ο σημαντικότερος στην Μπαρτσελόνα"osinteliΤρί, 03/16/2021 - 08:45

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τις 767 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, πιάνοντας τον Τσάβι στην κορυφή της λίστας και ο Ρόναλντ Κούμαν έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του.

Ο Ολλανδός προπονητής αποθέωσε για ακόμη μία φορά τον Αργεντινό σταρ και υποστήριξε πως άπαντες στη Μπαρτσελόνα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που βρίσκεται στον σύλλογο.

"Δεν

μπορείς να πεις κάτι. Ο Λίο έχει δείξει πως βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, που του επέτρεψε να ισοφαρίσει τον Τσάβι στις συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα. Την Κυριακή θα τον ξεπεράσει. Είναι ο σημαντικότερος στην Μπαρτσελόνα, τυχεροί που είναι ακόμα με εμάς", σχολίασε αρχικά ο Κούμαν και συμπλήρωσε:

"«Έχω ξαναπεί πως η La Liga είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θέλει προσπάθεια να κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα. Η ομάδα πηγαίνει καλά, αντιδράσαμε σωστά και ήμαστε σε μία θέση που παλεύουμε αλλά δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε πόντους".

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τις 767 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, πιάνοντας τον Τσάβι στην κορυφή της λίστας και ο Ρόναλντ Κούμαν έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του.

Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 08:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα