Ολυμπιακός Β’ – Καλλιθέα 5-4: Απίθανο ματς στον Ρέντη

Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε 5-4 της Καλλιθέας 5-4 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για την 22η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και τη φρέναρε στην προσπάθεια της να προσεγγίσει την πρωτοπόρο Κηφισιά. O Μπα πέτυχε χατ-τρικ για τους ερυθρόλευκους, “καρέ” πανηγύρισε ο Λουκίνας για την Καλλιθέα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά το πρώτο μέρος με τον Αλγκασίμ Μπα ν’ ανοίγει το σκορ στο ματς. Στο

8ο λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Πινακά στον Μαρίνο και μεταβίβαση προς τον Μπα ήρθε το 1-0, ενώ στο 13′ η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα ύστερα από ασίστ του Λιάτσου προς τον Μπα.

Η Καλλιθέα πίεσε και ο Λουκίνας μείωσε σε 2-1 (45+1′) για να ξαναβάλει στο ματς την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπα έφτασε σε χατ τρικ στο 55′ σημειώνοντας το 3-1. Ο Λουκίνας με πέναλτι μείωσε 3-2 στο 68ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών με σκόρερ τους Κωστή (71′) και Μαρίνο (75′) πήραν σημαντικό προβάδισμα με 5-2.

Ο Λουκίνας μείωσε στο 84′ σε 5-3 και στις καθυστερήσεις συμπλήρωσε το “καρέ” και διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Μπα (46′ Σαπουντζής), Μπαγκαλιάννης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Ι. Ιμπαγάσα, Χρυσόπουλος, Πινακάς (46′ Κωστή).

Athens Kallithea: Βοσνιάδης, Ματίγια, Κύργιας (30′ Ναμπί), Ρέντζας, Σαντάνα, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Ουές (64′ Ιωαννίδης), Καινούργιος, Βλάχος, Ντεμέτριους.

Keywords
Τυχαία Θέματα