Ολυμπιακός: Τρομάζει τη Μακάμπι ο… Σισέ!

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα (20/07, 20.00, MC LIVE Novasports.gr) και ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να παρουσιάσει τους Πειραιώτες ανταγωνιστικούς και κυρίως αποτελεσματικούς. Στο πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας οι “ερυθρόλευκοι” έχουν βρει δίκτυα έξι φορές σε οκτώ φιλικά. Πρώτοι σκόρερ είναι οι Τικίνιο και

Σισέ με δύο γκολ, ενώ ακολουθούν οι Χασάν, Ρέαμπτσιουκ και Ελ Αραμπί οι οποίοι έχουν σκοράρει ένα γκολ. Για τον Μαρτίνς είναι ευχάριστο πως οι τρεις επιθετικοί του έχουν ήδη σκοράρει, καθώς χρειάζεται παίκτες που θα μετουσιώσουν σε γκολ τη μισή ευκαιρια.

Τα δύο γκολ του Παπέ Σισέ είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό στην εξίσωση της διπλής αναμέτρησης με τη Μακάμπι. Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δουλεύει τις στατικές φάσεις και δίνει λύσεις από αέρος. Είναι ευλογία τα γκολ από στατικές φάσεις, καθώς λύνουν με απλούστερο τρόπο τον γόρδιο δεσμό των αμυνών. Ο Σισέ έχει εξεταστεί ενδελεχώς απ’ το scouting των Ισραηλινών και αποτελεί κίνδυνο εφάμιλλο με των επιθετικών του Ολυμπιακού. Μάλιστα τα πρώτα δείγματα γραφής του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ είναι εξαιρετικά σε ό,τι αφορά τις ασίστ, ενώ υπάρχει πάντα ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Η ικανότητα του Σισέ να πλήττει τις αντίπαλες άμυνες από αέρος αποτελεί πρόκριμα για τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Μακάμπι δίπλα σε Σωκράτη (το πιθανότερο) ή Μανωλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα