AEK: Συμφωνείτε με το “κόψιμο” Γαλανόπουλου; (poll)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένας παίκτης που προέρχεται από την Ακαδημία της ΑΕΚ και από τους λίγους που υπάρχουν στην ομάδα από την πρωταθληματική χρονιά του 2018.

Ο διεθνής χαφ τα τελευταία δύο χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όσο θα ήθελε ο ίδιος.

Παρά τον τραυματισμό του, του είχε γίνει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2023, κάτι που σημαίνει

ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Τα τελευταία ρεπορτάζ λένε ότι η “Ένωση” του έχει κάνει πρόταση επέκτασης συμβολαίου στην οποία ο Γαλανόπουλος ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Σε ότι έχει να κάνει με την υγεία του, ο Γαλανόπουλος μετά από πολύμηνη αποθεραπεία αλλά και έντονο ατομικό πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα ήταν έτοιμος να μπει στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα οι πληροφορίες ήθελαν τον νεαρό χαφ να μπαίνει στο αεροπλάνο για Ολλανδία κανονικά με την αποστολή ώστε εκεί να ενσωματωθεί σιγά σιγά με την υπόλοιπη ομάδα και τον Αύγουστο να είναι πανέτοιμος.

Ωστόσο την Δευτέρα το όνομά του δεν ήταν στα υπόλοιπα της αποστολής για Άλκμααρ. Από την ΑΕΚ λέγεται ότι έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμά του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr το “κόψιμο” του Γαλανόπουλου δεν ήταν θέμα Αλμέιδα.

Επειδή πρόκειται για ένα σημαντικό asset του συλλόγου, δίνουμε τον λόγο σε σας να μας πείτε αν συμφωνείτε ή όχι με το “κόψιμο” του Γαλανόπουλου από την αποστολή που ταξίδεψε για το Άλκμααρ.

Συμφωνείτε με το “κόψιμο” Γαλανόπουλου από την αποστολή για Ολλανδία;
Keywords
Τυχαία Θέματα