Ολυμπιακός: Το τρελό σενάριο του “πακέτου” Γκόμες – Μπάρτρα

Στην Τουρκία κρατούν αρκετά ψηλά το θέμα του Ολυμπιακού και του ενδιαφέροντος του για τον Μάξι Γκόμες, κυρίως αλλά και του Μαρκ Μπάρτρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Τραμπζονσπόρ είναι στα ραντάρ των Κορδόν και Μαρτίνεθ, καθώς τους γνωρίζουν πολύ καλά και ξέρουν πως διαθέτουν τα προσόντα και τα στοιχεία που χρειάζονται για τον νέο Ολυμπιακό.

ο Μάξι Γκόμες είναι ένας επιθετικός που είχε εξαιρετικές σεζόν στην

Ισπανία, αλλά στην Τουρκία δεν “κούμπωσε” όπως περίμεναν με την ομάδα και πλέον βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Όχι όμως με την λογική του “όσο – όσο” αλλά με εκείνη του… αζημίωτου.

Στην ίδια λίστα και με την ίδια λογική και ο κεντρικός αμυντικός Μαρκ Μπάρτρα. Εξαιρετικός αμυντικός, από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα με μεγάλη εμπειρία και 103 συμμετοχές στους Μπλαουγκράνα και 3 γκολ. Πωλήθηκε κοντά στα 10εκ ευρώ στην Ντόρτμουντ, είχε 51 συμμετοχές και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ρεάλ Μπέτις στην οποία είχε ηγετικό ρόλο στην άμυνα της έχοντας 146συμμετοχές και 7 γκολ.

Δυο ποδοσφαιριστές με πολύ καλό βιογραφικό και ανάγκη να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. Οι Τούρκοι θεωρούν πως ο Ολυμπιακός κινείται έξυπνα για να καταφέρει να πάρει “πακέτο” τους δύο άσους από την Τραπεζούντα και να τους φέρει στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα