Ολυμπιακός: Το ημερολόγιο του ρεπόρτερ

1η Ημέρα

Για μία ακόμη χρονιά, κάνουμε εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Γνώριμο το σκηνικό και εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τους 17 βαθμούς στις αυστριακές Αλπεις. Στην πόλη γίνονται πολλές εργασίες και σε αρκετά σημεία θυμίζει εργοτάξιο. Κατασκευάζονται νέες πλατείες ενώ ολοκληρώθηκαν
οι εργασίες στη στάση του σιδηροδρομικού σταθμού, που εκσυγχρονίστηκε πλήρως.

Εμείς, θα παρακολουθήσουμε τις προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους (πάντως η πρώτη ήταν κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου), αλλά και τα δύο πρώτα φιλικά του καλοκαιριού, με την Βάτενς το Σάββατο στις 7μμ. και την Μποτοσάνι στις 4 Ιουλίου. Θα δούμε την πρώτη «σφραγίδα» του Μαρτίνς στο «ερυθρόλευκο οικοδόμημα». Και φυσικά θα επιχειρήσουμε να σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Για μία ακόμη χρονιά της φιλικά των «Πειραιωτών» θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια novasports. Επιπλέον, θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας απαντήσουμε στα ερωτήματα που θα έχετε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Περιμένω τις ερωτήσεις σας στο [email protected] .

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!
Keywords
Τυχαία Θέματα