Η αποστολή της εθνικής για το Μαυροβούνιο

Για το Μαυροβούνιο αναχωρεί αύριο το πρωί η εθνική χάντμπολ νεανίδων (Κ-20), προκειμένου να συμμετάσχει στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Ποντγκόριτσα από 23 έως 25 Μαρτίου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (23/3, 21:00) το Μαυροβούνιο και το Σάββατο (24/3, 19:00) την Ελβετία, ενώ οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή 25/3 με την αναμέτρηση Μαυροβούνιο-Ελβετία. Την πρόκριση για τα τελικά, που θα γίνουν τον Ιούλιο στην Ουγγαρία,
θα πάρει η νικήτρια του ομίλου.

Μετά την ολοκλήρωση του καμπ προετοιμασίας της ομάδας, σε Θεσσαλονίκη και Βέροια, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μενέλαος Δανήλος και Αλέξανδρος Ταρινίδης κατέληξαν στην αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι εξής 16 αθλήτριες: Πυριτίδου, Ξυρίδου, Χ.Τροχίδου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Φράγκου, Διακογιάννη, Μακρή, Χαριτίδη (Νέα Ιωνία), Ανδρίτσου, Μανιά, Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού), Αργυροπούλου, Αμανατίδου, Καραβέλη (Πανόραμα), Παναγιωτίδου (ΠΑΟΚ), Θεοδοσοπούλου (Φίλιππος Βέροιας), Λούρη (Άρης Θεσ.). Την αποστολή θα ακολουθήσουν επίσης η έφορος Ερασμία Λάσκαρη, ο συντονιστής εθνικών ομάδων Χρήστος Τζουβάρας και ο γιατρός Θανάσης Κούτης.

«Πραγματοποιήσαμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη και από την Κυριακή βρισκόμαστε στη Βέροια, κάνοντας διπλές προπονήσεις. Προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε την προετοιμασία μας και να στοχεύσουμε στα επίσημα παιχνίδια. Και οι δύο αντίπαλοι είναι δύσκολοι, έχοντας διαφορετική δυναμική. Το Μαυροβούνιο είναι ψηλή ομάδα με δυνατά κορμιά, ενώ η Ελβετία παίζει πιεστική άμυνα, έχοντας μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι της. Στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια», δήλωσε ο Αλέξανδρος Ταρινίδης στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα