Ολυμπιακός: Θα κάνει ο κόσμος τη διαφορά;

Σε λίγες ώρες ξεκινάει ο σπουδαίος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (20.00, MC LIVE Novasports.gr) και ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου Ελλάδας περιμένει μια απ’ τις δύο ομάδες. Το 0-0 της Τούμπας αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς και όλες οι λεπτομέρειες

θα παίξουν τον ρόλο τους, καθώς οι προπονητές και οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά.

Μέσα από παιχνίδια διαφορετικής μορφής σε άλλες διοργανώσεις, η οικειότητα είναι μεγάλη και τα περιθώρια αιφνιδιασμού ελάχιστα! Μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι η παρουσία του κόσμου στος εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης”. Η προηγούμενη φορά που το φαληρικό γήπεδο είχε κόσμο στο συγκεκριμένο ματς ήταν τον Δεκέμβριο του 2019, στο 1-1 για τη 12η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ τότε οι Ίνγκασον (29′) και Βαλμπουενά (64′).

Ακολούθησαν πέντε ματς με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Τέσσερα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών λόγω του περιορισμών που επιβλήθηκαν για την αναχαίτιση της πανδημίας και ένα λόγω τιμωρίας. Ο Ολυμπιακός έχει αθροίσει σε αυτά τα ματς 4 νίκες και μία ήττα (στα play offs τον Ιούλιο του 2020).

Keywords
Τυχαία Θέματα