ΠΑΟΚ: Το ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου στην περιοχή της Τούμπας

Αυτό που περίμεναν καιρό τώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με την εξέλιξη για το νέο γήπεδο της Τούμπας έγινε πράξη.

Συγκεκριμένα, οι δράσεις για την ανέγερση του νέου γηπέδου παρουσιάζουν σημαντικότατη καθυστέρηση λόγω της αναμονής της γνωμοδότησης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα έργα εκσυγχρονισμού και το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Μια σημαντική συνιστώσα που σήμερα παρουσιάζει εξέλιξη και μάλιστα – εκ πρώτης όψεως – θετική καθώς το ΣτΕ προχώρησε

στην έγκριση του Προεδρικού Διατάγματος για το ΕΠΣ ως νόμιμο και πλέον απομένει η αποστολή στην πρόεδρο της Δημοκρατίας για να το υπογράψει για να μπορέσουν να κινηθούν κι οι συνεπακόλουθες διαδικασίες που θα σηματοδοτήσουν την ουσιαστική εξέλιξη αυτού του μεγάλου project όχι μόνον για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας, επισημαίνουν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει τα σχετικά έγγραφα στα χέρια του και μέχρις ότου αυτό συμβεί δε θα υπάρξει ο παραμικρός σχολιασμός. Δεν είναι κάτι απλό, δεδομένου ότι χρειάζεται λεπτομερής εξέταση όλων όσων αναφέρει η συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να υπάρξει υπεύθυνη κι επίσημη τοποθέτηση σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως στο εν λόγω ΕΠΣ που αφορά τους χώρους στα πέριξ του γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, καθορίζονται οι χρήσεις των χώρων, οι περιορισμοί κι η περιβαλλοντική έγκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα