Ολυμπιακός: "Συμφωνία για Μπιόρκαν" (vid)

Ολυμπιακός: "Συμφωνία για Μπιόρκαν" (vid)vkonstanΠαρ, 11/20/2020 - 17:18

Η νορβηγική ιστοσελίδα Βέρντενς Γκανγκ (VG) φέρνει στο φως συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπόντο Γκλιμτ για τη μετακίνηση του 22χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συζητήσεις και η συμφωνία

ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο λόγω κ'άποιοων διαδικαστικών θεμάτων δεν επισημοποιήθηκε η μεταφγραφή.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προ ημερών δήλωσε στη VG: "Για την ώρα ασχολούμαι μόνο με την Μπόντο Γκλιμτ, γνωρίζω για το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια συμφωνία. Προφανώς και θέλω να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο και σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό γήπεδο, αλλά για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου". 

Την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε έντονα και η Γαλατάσραϊ, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει η μετακίνηση του στην Τουρκία. Ο Μπιόρκαν έχει 20 συμμετοχές με τις εθνικές Κ23 και κ18 της Νορβηγίας. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν Ολυμπιακός Μεταγραφή Ολυμπιακός Μεταγραφές Ολυμπιακού Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Νορβηγικό μέσο παρουσιάζει ολοκληρωμένη τη συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπόντο Γκλιμτ για τον Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν. Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 17:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα