Παπαγιάννης: Ο πράσινος σταθερός «πύργος» (vid)

Παπαγιάννης: Ο πράσινος σταθερός «πύργος» (vid)tbairaktΠαρ, 11/20/2020 - 17:00

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βελτιώνεται συνεχώς και με τις εμφανίσεις αλλά και τις επιδόσεις του αποτελεί τον σταθερό «πύργο» του Παναθηναϊκού.


Μπορεί οι «πράσινοι» να έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα την Ευρωλίγκα αλλά υπάρχουν και κάποιο φωτεινό σημείο.


Κι αυτό έχει ονοματεπώνυμο. Γιώργος Παπαγιάννης.


Ναι ο Παναθηναϊκός

έχει πολλά θέματα να βελτιώσει σε πολλούς τομείς. 
Ναι χρειάζεται τομές για να μπορέσει το τρένο να ξαναμπεί στις ράγες.


Κανείς όμως δεν μπορεί να μην διακρίνει την προσπάθεια, την αυταπάρνηση και την αγωνιστική άνοδο του Γιώργου Παπαγιάννη.


Ακόμη, ακόμη και στην τραγική εμφάνιση της ομάδας στην Βιτόρια και την ήττα από την Μπασκόνια, ο Έλληνας ψηλός ήταν εκεί.


Τελείωσε το παιχνίδι μ’ ένα εντυπωσιακό double double, σημειώνοντας 11 πόντους (4/7δ. και 3/3β.) και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, 3 εκ των οποίων επιθετικά. Προσθέστε 2 ασίστ κι 1 μπλοκ για να κλείσει μια στατιστική διόλου ευκαταφρόνητη.


Αλλά και τα συνολικά του νούμερα αν δει κανείς φέτος, θα διαπιστώσει την άνοδο και την σταθερότητα του.


Είναι ο 4ος σκόρερ της ομάδας με 8,4 πόντους, ο 1ος ριμπάουντερ με 6,5, ο 1ος σε μπλοκ με 1,4 και ο 1ος σε συνολική ατομική αξιολόγηση με 13,4.
Επί του προκειμένου εδώ οι αριθμοί λένε την αλήθεια και σ’ αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσει κάποιος το ότι η ομάδα δεν βοηθά.


Τα νούμερα του «πράσινου πύργου» θα μπορούσαν και θα ήταν πολύ καλύτερα αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.


Το σίγουρο είναι ότι ο 23χρονος σέντερ προσπαθεί και βελτιώνεται.

Μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερο τη διαφορά μιας και τα 2.20 σε σχέση με την ταχύτητα και την μπασκετική του αντίληψη δεν βρίσκονται εύκολα. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off tbairakt Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Παπαγιάννης: Ο πράσινος σταθερός «πύργος» Submitted by antoniamath11 on Παρ, 11/20/2020 - 16:46 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/VO_PAPAGIANNHS_190120_GIA_VOLTO… ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιώργος Παπαγιάννης βελτιώνεται συνεχώς και με τις εμφανίσεις αλλά και τις επιδόσεις του αποτελεί τον σταθερό «πύργο» του Παναθηναϊκού. ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Energy Player On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Γιώργος Παπαγιάννης βελτιώνεται συνεχώς και με τις εμφανίσεις αλλά και τις επιδόσεις του αποτελεί τον σταθερό «πύργο» του Παναθηναϊκού. Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 17:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα