Ολυμπιακός: Ψάχνει το 3 στα 3 κόντρα στους “κακούς δαίμονες”

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ την Κυριακή στο Φάληρο (23/04, 21.00, MC LIVE Novasports.gr) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετές αναγνώσεις καθώς είναι το τελευταίο

εντός έδρας με την “Ένωση” για φέτος από μια σειρά τριών αναμετρήσεων. Στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ και στο προ ημερών παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη 2-1 χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα, λόγω του εκτός έδρας 3-0.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι διαγορετικό ως προς την προσέγγιση. Οι δύο ομάδες δεν κυνηγούν σκορ πλεον και στη ζυγαριά των “πρέπει”, εκείνο του Ολυμπιακού φαντάζει μεγαλύτερο. Αν οι Πειραιώτες ηττηθούν αποχαιρετούν τις όποιες πιθανότητες έχουν να διεκδικήσουν τον τίτλο, ενώ δυσκολεύει και η υπόθεση κατάκτησης της δεύτερης θέσης. Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ το +6 απ’ τον Ολυμπιακό και η μεταξύ τους αναμέτρηση στην “OPAP Arena” σε λίγες μέρες, την κάνει να νιώθει πιο άνετα, τουλάχιστον πριν το ξεκίνημα του ματς.

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό μετά το ματς με την ΑΕΚ, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη (26/04. 19.00, NS Prime) και στη συνέχεια φιλοξενεί τον Βόλο στο Φάληρο (30/04). Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ως στόχο το 3 στα 3 απέναντι σε ομάδες που τους έχουν κάνει τη ζημιά τη φετινή σεζόν κι έτσι πρόκειται για μια εβδομάδα απαντήσεων. Η ΑΕΚ απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, ο Άρης “έδιωξε” Κορμπεράν και Μίτσελ με την ήττα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και την ισοπαλία στο “Γ. Καραϊσκάκης” αντίστοιχα, ενώ ο Βόλος έκοψε δύο πολύτιμους βαθμούς στο παιχνίδι του Φαλήρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα