Ολυμπιακός: Ψάχνει την έβδομη νίκη του στο Τελ Αβίβ

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Ισραήλ χωρίς προβλήματα και εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει από τους παίκτες του να δώσουν συνέχεια στις καλές φετινές εμφανίσεις και να φύγουν από το Τελ Αβίβ με τη νίκη. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 6-2 μετά τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» θα βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Όντεντ Κάτας βρίσκεται στο 4-4 και θέλει τη νίκη, για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα,

μετά τις ήττες από Μπασκόνια και Παρτιζάν. Τη φετινή σεζόν έχει ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Ο Ισραηλινός κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 35 φορές κατά το παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 18-17. Στο Τελ Αβίβ, οι νίκες είναι 11-7 υπέρ της Μακάμπι. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

Keywords
Τυχαία Θέματα