Ολυμπιακός: Προχωρά σε συζητήσεις με Μπα, Καμαρά και Σισέ

Ολυμπιακός: Προχωρά σε συζητήσεις με Μπα, Καμαρά και ΣισέdstroumbΚυρ, 11/15/2020 - 14:41

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως διαθέτουν ποδοσφαιριστές που προκάλεσαν και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. 
Όπως είναι απόλυτα λογικό οι Πρωταθλητές θέλουν να "δέσουν" με νέα συμβόλαια, με αυξημένες αποδοχές, για του παίκτες "διαμάντια" τα οποία στο ρόστερ των ερυθρολεύκων δεν είναι και λίγα. 

Ήδη ο Ρούμπεν Σεμέδο έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, το ίδιο έκαναν, οι Ρατζέλοβιτς, Μασούρας, Ανδρούτσος και από τους νεότερους σε ηλικία, οι Σουρλής και Τζολάκης. 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους Μπα, Καμαρά και Σισέ, με τους Αφρικανούς να είναι σε... μουντ ανανέωσης με την ομάδα, χωρίς όμως να έχουν συμφωνήσει ακόμα. 
Θεωρείται μάλλον σίγουρο πως και οι τρεις να προχωρήσουν σε ανανέωση με αυξημένες αποδοχές, καθώς έχουν δείξει πως για την εκτόξευση της πορείας τους και της καριέρας τους ο Ολυμπιακός έχει παίξει τον σημαντικότερο λόγο. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Όπως είναι απόλυτα λογικό οι Πρωταθλητές θέλουν να "δέσουν" με νέα συμβόλαια, με αυξημένες αποδοχές, τα "διαμάντια" του ρόστερ τους. Article publish on Κυρ, 11/15/2020 - 14:41 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα