Ολυμπιακός: Πριν γίνει “κορεάτικη” παροικία προέχει η πρόκριση!

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο και θέλει να παίξει καθοριστικό ρόλο και στο ματς του Φαλήρου (20.00, MC LIVE Novasports.gr). Ο Κορεάτης βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ έχει ανέβει και η ψυχολογία του, καθώς ο συμπατριώτης

του Ουί Τζο βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη και όπως όλα δείχνουν θα είναι άμεσα διαθέσιμος για τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ιν Μπέομ δεν έδειξε πως δεν μπορεί να προσπαρμοστεί γρήγορα σ’ ένα νέο περιβάλλον, ωστόσο η έλευση του συμπατριώτη του μόνο καλό μπορεί να κάνει και στους δύο.

Ο Χουάνγκ Ουί Τζο εντυπωσιάζει με τους αριθμούς του, αλλά και με όλα όσα αλιεύουμε μα βάση τις κορυφαίες του στιγμές στη Γαλλία τις τελευταίες τρεις σεζόν. Σε 98 ματς με τους Γιρονδίνους σκόραρε 29 φορές και στην άκρως αποδοτική και ώριμη ηλικία των 28 ετών, φαίνεται πως μπορεί να αφήσει το αποτύπωμα του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα η κατακόρυφη άνοδος του επιπέδου του ανταγωνισμού στην επιθετική γραμμή θα προσθέσει σημαντικά οφέλη στους Πειραιώτες, αν δεν υπάρξει ηχηρή αποχώρηση στην τελική διαμόρφωση του ρόστερ.

Την ίδια ώρα ο Κάρλος Κορμπεράν έχει καταστρώσει τα πλάνα πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Europa League, αφήνοντας εκτός κάδρου την έλευση του δεύτερου Κορεάτη της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός βλέποντας την ομάδα του να ρολάρει και να δείχνει σημάδια ανάκαμψης θα προσπαθήσει να φτάσει στην πρώτη εμφατική του νίκη. Το συγκεκριμένο ματς ο Ολυμπιακός θέλει να το κερδίσει και με “μισό – μηδέν”, ωστόσο ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα δυνάμωνε τη φιλοσοφία του Κορμπεράν στον Πειραιά.

Ο ίδιος διατηρεί το περιβάλλον “ρευστότητας” στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κι έτσι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί πως η θέση του είναι δεδομένη. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει αφήσει χώρο για μεταγραφολογία, ωστόσο οι συνεχείς δοκιμές σε προπόνηση και αγώνες, φανερώνει πως ακόμα ψάχνει το ρόστερ, θέλοντας να δει όλες του τις επιλογές ν’ αγωνίζονται. Το αποψινό ματς βέβαια αποτελεί ορόσημο για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League και οι παίκτες που θ’ αγωνιστούν θα σηκώσουν μεγάλο μέρος της ευθύνης και στο πρώτο σημαντικό διάστημα του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Πριν, “κορεάτικη”,olybiakos, prin, “koreatiki”