Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία

Σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα σύνορα της Βαυαρίας οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μετά από 10 μέρες προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με την πρώτη από τις 6 συνολικά αντιπάλους που θα βρουν απέναντί τους στις αυστριακές Άλπεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν απέναντι στην 5η ομάδα του πρωταθλήματος Αυστρίας που αν και δεν έχει σημαντική θητεία στο υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρας, έχει προλάβει να καταγράψει επιτυχίες.

Πρωτοεμφανίστηκε στην μεγάλη κατηγορία

το 2012 και ήδη μετρά τρεις συμμετοχές σε φάσεις ομίλων του Europa League.
Η ευρωπαϊκή εμπειρία της έχει καλές και κακές στιγμές. Στις πρώτες συγκαταλέγονται νίκες απέναντι σε Γκλάνμπαχ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φέγενορτ, ενώ στις κακές στιγμές της το βαρύ συνολικό σκορ 8-1 σε δύο αγώνες με αντίπαλο την Τότεναμ για τη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Η Βόλφσμπεργκερ συγκαταλέγεται στους συλλόγους που σε σταθερή βάση διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και εφέτος φιλοδοξεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω πλησιάζοντας έστω την κορυφή του πρωταθλήματος.
Κορυφαίος παίκτης της πέρυσι ήταν ο έμπειρος επιθετικός Λιντλ που αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, σκόραρε 8 φορές και μοίρασε 19 ασίστ!

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού υπάρχουν παίκτες που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά όπως ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος επιθετικός Τικίνιο και ο 25χρονος Καμερουνέζος μέσος Πιερ Κουντέ.
Επίσης υπάρχουν παίκτες όπως ο Τσούμιτς και ο Μάρκοβιτς που δεν θα προπονηθούν για πρώτη φορά με την ομάδα αλλά πλέον θα δοκιμαστούν για να παραμείνουν στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα