Ολυμπιακός: Ποιος θα... βαπτιστεί κεντρικός αμυντικός

Ολυμπιακός: Ποιος θα... βαπτιστεί κεντρικός αμυντικός dstroumbΤρί, 03/02/2021 - 12:34

Η αλήθεια είναι πως από τη μέρα που έφυγε ως δανεικός ο Σισέ λες κι έπεσε... κατάρα στα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και όλο κάτι γίνεται. 

Μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και μετά από εκείνον, που δεν τον άφησε εκτός, αλλά ακόμα τον ταλαιπωρεί, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ήταν η σειρά

του Ρούμπεν Σεμέδο να χτυπήσει και όπως όλα δείχνουν να μένει εκτός από τα δύο ματς με την Άρσεναλ. 

Αυτό σημαίνει πως στον Ολυμπιακό θα πρέπει ο Πέδρο Μαρτίνς να κοιτάξει ποιος μπορεί να... βαπτιστεί κεντρικός αμυντικό σε περίπτωση ανάγκης. 

Βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Σωκράτης και Μπα, όπως δηλαδή έγινε και στο ματς με τον Βόλο μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου. 

Αν όμως παραστεί ανάγκη τότε εκείνος που έχει παίξει τις περισσότερες φορές ως στόπερ στην καριέρα του, αν και δεν είναι αυτή η θέση του, είναι ο Χοσέ Χολέμπας. 
Ο "Γερμανός" έχει αγωνιστεί 4 ματς στην θέση αυτή, όταν αγωνιζόταν στην Premier League με τη φανέλα της Γουότφορντ. Ήταν την σεζόν 2016-2017 σε δύο ματς με αντίπαλο την Τσέλσι καθώς και τη σεζόν 2017-2018  με αντίπαλο τις Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ. Επίσης ο Χολέμπας αγωνίστηκε για αρκετό χρόνο ως κεντρικός αμυντικός στο ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκης, όταν ο Σεμέδο... σούταρε το κεφάλι του Παπασταθόπουλου  οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. 

Ο αριστερός μπακ των Πρωταθλητών είναι η πιο αξιόπιστη, ίσως, λύση που μπορεί να βρει ο Πέδρο Μαρτίνς εφόσον παρουσιαστεί ανάγκη, ένας παίκτης με εμπειρία, δυναμικός, αλτικός και με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. 

Πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αγωνιστεί σε υψίστης σημασίας Ευρωπαϊκό παιχνίδι χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο. Το έχει κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα με... εντυπωσιακή σύμπτωση. Το πότε και το γιατί το έχει γράψει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο δικό του άρθρο για το "ντεζαβού τραυματισμών για Σεμέδο και Ολυμπιακό"

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Η αλήθεια είναι πως από τη μέρα που έφυγε ως δανεικός ο Σισέ λες κι έπεσε... κατάρα στα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και όλο κάτι γίνεται. Ποια είναι, όμως, η πιο αξιόπιστη εφεδρική λύση; Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 12:34 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα