Λίβερπουλ: "Έφυγε" από τη ζωή ο Ιαν Σεντ Τζον

Λίβερπουλ: "Έφυγε" από τη ζωή ο Ιαν Σεντ ΤζονosinteliΤρί, 03/02/2021 - 11:51

Φτωχότερη είναι η οικογένεια της Λίβερπουλ, καθώς "έφυγε" από τη ζωή ο θρυλικός επιθετικός των "Reds", Ίαν Σεντ Τζον σε ηλικία 82 ετών.

Ο παλαίμαχος Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής πέρασε μία δεκαετία στη Λίβερπουλ (1961-1971) και έγραψε τη δική του ιστορία. Αγωνίστηκε σε 425 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 118 γκολ.

Το σημαντικότερο της καριέρας του, ωστόσο, αποτελεί και μία από τις

πιο ιστορικές στιγμές του συλλόγου. Το 1965 υπό τις οδηγίες του Μπιλ Σάνκλι ο Ίαν Σεντ Τζον σκόραρε το νικητήριο γκολ επί της Λιντς Γιουνάιτεντ στην παράταση (2-1) και χάρισε στη Λίβερπουλ το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της. 

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Σεντ Τζον ασχολήθηκε με την τηλεόραση. Μάλιστα, στο διάστημα 1985-1992 παρουσίαζε την τρομερή εκπομπή "Saint and Greavsie" στο itv μαζί  με τον πρωταθλητή κόσμου 1966 με την Αγγλία, Τζίμι Γκριβς. 

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Σεντ Τζον:

"Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε πως ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια 'χάσαμε' έναν σύζυγο, πατέρα και παππού. Πέθανε ήρεμος, έχοντας την οικογένεια του στο πλευρό του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Νοσοκομείου 'Arrowe Park' για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που έδειξαν στις πολύ δύσkολες στιγμές".

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off osinteli Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Φτωχότερη είναι η οικογένεια της Λίβερπουλ, καθώς "έφυγε" από τη ζωή ο θρυλικός επιθετικός των "Reds", Ίαν Σεντ Τζον σε ηλικία 82 ετών.

Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 11:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα