Ολυμπιακός: Πνεύμα και σώμα έτοιμα για "πόλεμο"

Ολυμπιακός: Πνεύμα και σώμα έτοιμα για "πόλεμο" dstroumbΤρί, 12/08/2020 - 15:12

Την Τετάρτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν θα υπάρχει "χώρος" για λάθη, από τον Ολυμπιακό
Δεν θα υπάρχει περιθώριο έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, ενώ θα πρέπει επιτέλους σε ευρωπαϊκό ματς να βρεθεί η απαραίτητη αποτελεσματικότητα ώστε να καταφέρει η ομάδα του Μαρτίνς να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει στο Γιουρόπα

Λιγκ. 

Στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες που δεν έπρεπε, ακόμα και στο 2-0, χάθηκε τετ-α-τετ του Χασάν. 
Ενώ δέχτηκε δύο γκολ δώρο της άμυνας του. 

Με τη Μαρσέιγ στην Γαλλία τα πράγματα για τον Ολυμπιακό ήταν ακόμα χειρότερα γιατί έχασε ματς που ήταν δικό του, έχασε από ομάδα που ήταν κατώτερη του παρουσιάζοντας και πάλι μία φλυαρία στο παιχνίδι του που την πλήρωσε. 

 

Δεν του άξιζε να παίζει τελευταία αγωνιστική την συνέχιση του ευρωπαϊκού του ταξιδιού. 

Έφτασε όμως να το ψάχνει και μάλιστα με απουσίες. Ο Μαρτίνς ξέρει πως και για τον ίδιο θα είναι ένα τεστ το ματς αυτό, καθώς θα αποτελέσει αποτυχία αν η ομάδα του αποκλειστεί τελικά από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες, καθώς η ευθύνη που τους αναλογεί είναι εξίσου μεγάλη για το ότι έφτασαν να παλεύουν τελευταία αγωνιστική. 

Αυτό που βγαίνει από το Ρέντη είναι πως μυαλό και σώμα είναι έτοιμα να πέσουν με το... μαχαίρι στα δόντια για να κερδίσουν το ματς κόντρα στην Πόρτο. 

Κλείνοντας είναι σημαντικό να θυμίσουμε πως η νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι 3εκ. ευρώ, ποσό πολύ σημαντικό για ομάδες που δεν έχουν την οικονομική άνεση για παράδειγμα της Μάντσεστερ Σίτι. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Την Τετάρτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν θα υπάρχει "χώρος" για λάθη. Article publish on Τρί, 12/08/2020 - 15:12 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα