Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σισέ-Κάτσε, απρόσμενοι πρωταγωνιστές (vid)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σισέ-Κάτσε, απρόσμενοι πρωταγωνιστές (vid)gripapΣάβ, 11/21/2020 - 16:05

Δύο απρόσμενοι πρωταγωνιστές έγραψαν την ιστορία του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τον Νοέμβριο του 2018. Ένας αμυντικός, ο Σισέ και ένας αμυντικός μέσος ο Κάτσε, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

Από τη μία πλευρά ένα αμυντικό χαφ,

συνηθισμένο να κόβει, να τρέχει, να μοιράζει στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη ένας σκληροτράχηλος αμυντικός γνωστός για το δυναμικό του στιλ. Κάτσε και Σισέ έκαναν αυτά για τα οποία έγιναν γνωστοί, αλλά μπήκαν και στη χρυσή βίβλο των ντέρμπι, σκοράροντας από ένα γκολ.

Στο 61' ο Κάτσε με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στους πράσινους, οι οποίοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις. Τότε ο Σισέ σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας στο 90+5 για το τελικό 1-1. Αυτό είναι το τελευταίο γκολ που έχει σημειώσει ο Αφρικανός μέχρι και σήμερα στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αλβανός μέσος έχει βάλει 9 γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σισέ-Κάτσε, απρόσμενοι πρωταγωνιστές Submitted by ageorgi on Σάβ, 11/21/2020 - 12:39 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/KACE_SISSE.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Δύο απρόσμενοι πρωταγωνιστές έγραψαν την ιστορία του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τον Νοέμβριο του 2018. Ένας αμυντικός, ο Σισέ και ένας αμυντικός μέσος ο Κάτσε, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Δύο απρόσμενοι πρωταγωνιστές έγραψαν την ιστορία του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τον Νοέμβριο του 2018. Ένας αμυντικός, ο Σισέ και ένας αμυντικός μέσος ο Κάτσε, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1. Article publish on Σάβ, 11/21/2020 - 16:05 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα