Κόντε: “Ήταν μία τρομερή εβδομάδα λόγω του κορωνοϊού”

Οκτώ παίκτες της πρώτης ομάδας και πέντε από το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου βρέθηκαν θετικοί στον Covid–19, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή των αγώνων με τη Ρεν και τη Μπράιτον, αλλά και το κλείσιμο του προπονητικού κέντρου.

“Η περασμένη εβδομάδα ήταν τρομερή γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε, με τον σωστό τρόπο, να κλείσει το γήπεδο και να σταματήσει την προπόνησή μας. Είχαμε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο χωρίς προπονήσεις. Την Κυριακή ξεκινήσαμε πάλι να δουλεύουμε με όχι πολλούς παίκτες, γιατί είχαμε προβλήματα και με την U23. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ. Όσοι

παίκτες επιστρέψουν στις προπονήσεις χρειάζονται χρόνο για να βρουν τη σωστή φυσική κατάσταση”, ανέφερε ο Κόντε για την κατάσταση που δημιουργήθηκε και πρόσθεσε:

“Όπως είπα και πριν, οι παίκτες επέστρεψαν στην προπόνηση και σήμερα δύο παίκτες επέστρεψαν στην προπόνηση για πρώτη φορά. Χθες ένας άλλος παίκτης, αλλά όπως γνωρίζετε καλά, πρέπει να είναι σε φόρμα για να παίξουν.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Μετά από 10 μέρες έχεις διαθέσιμους παίκτες, αλλά μετά πρέπει να προσέξεις τον τρόπο προπόνησης, αν το σώμα είναι έτοιμο να δουλέψει με καλό τρόπο. Πρέπει να προσέξεις, να μετριάσεις την προπόνηση για να αποφύγεις τραυματισμούς. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, όχι μόνο για την Τότεναμ αλλά και για άλλους συλλόγους με παίκτες που έχουν χτυπηθεί από τον κορωνοϊό”

Keywords
Τυχαία Θέματα