Ολυμπιακός: Οι Πολωνοί στέλνουν Ρέτσα (vid)

Ο Αρκάντιους Ρέτσα αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο ως δανεικός στην Κροτόνε, με την Αταλάντα να διατηρεί συμφωνία μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 26χρονος Πολωνός (14 φορές διεθνής) αριστερός μπακ πραγματοποίησε 31 συμμετοχές στη Serie A και το ιταλικό κύπελλο, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε επτά ασίστ την περασμένη σεζόν. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και

πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δημοσίευμα από την Πολωνία αναφέρει πως η Σπέτσια και η Στρασμπούρ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, όχι με τη μορφή δανεισμού, αλλά πληρώνοντας την Αταλάντα, η οποία αξιώνει ποσό της τάξης των 4-5 εκ. ευρώ.

Κάπου εκεί το ίδιο δημοσίευμα εμπλέκει τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως οι Πειραιώτες αναζητούν μια λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μάλιστα γίνεται σύγκριση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στους άλλους δύο μνηστήρες, με τον συντάκτη να υπογραμμίζει τη συμμετοχή των Πειραιωτών στο Champions League, η οποία αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή.

Το συγκεκριμένο σενάριο προκύπτει την ώρα που στην Ουρουγουάη γίνεται λόγος για αυξημένες πιθανότητας της Παλμέιρας να κάνει δικό της τον Χοακίν Πικέρες, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα