ΠΑΟΚ: Και η Ουντινέζε “βλέπει” Τζιοβίνκο!

Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος του για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, ο οποίος ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ιταλός επιθετικός τραβάει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, ειδικά από την πατρίδα του, που επίσης θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σημερινό δημοσίευμα ιταλικού ΜΜΕ, που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν στην Ουντινέζε, του www.mondoudinese.it, αναφέρει ότι μεταξύ των ομάδων αυτών είναι ο

σύλλογος από το Φριούλι. Τονίζει χαρακτηριστικά ότι: “Το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο με την Αλ Χιλάλ λήγει. Έχει ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, η ηλικία προχωρά για όλους. Ο Τζιοβίνκο είναι 34 ετών και μπορεί ακόμη και να αποφασίσει να τερματίσει την καριέρα του από όπου ξεκίνησε… στην Ιταλία. Οι πιθανότητες να παίξει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ λίγες, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτό που χρειάζεται ο Τζιοβίνκο είναι μια ομάδα που έχει σχεδιαστεί για να παίζει γύρω του, μαζί του και γι’ αυτόν. Πρέπει να αισθανθεί ελεύθερος, να πάει όπου θέλει στη μεσοεπιθετική γραμμή. Οι τελευταίες φήμες της αγοράς τον συνδέουν με τη Σπέτσια και τη Βενέτσια. Αλλά, επίσης, τον “βλέπει” και η Ουντινέζε”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Επειδή ο Τζιοβίνκο διαθέτει ποιότητα και φαντασία και δεδομένης της αποχώρησης του De Paul, αυτά θα μπορούσαν πραγματικά να είναι πολύ βολικά για τον κ. Gotti. Σίγουρα το σκέφτεται, αλλά δεν είναι ο μόνος”.

Πάντως, στην Αλ Χιλάλ φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση ότι δεν θα έχουν στο ρόστερ την επόμενη περίοδο τον Τζιοβίνκο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ριάντ, η Αλ Χιλάλ έχει ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Ιταλού επιθετικού στο πρόσωπο του Ματέους Περέιρα, ο οποίος ξεχώρισε στη Γουέστ Μπρομ. Μάλιστα, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Γουέστ Χαμ και Λέστερ, όμως, φέρεται να προτιμά την πρόταση της Αλ Χιλάλ, που είναι καλύτερη οικονομικά για τον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα