Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ έχει μπροστά του ανηφόρα!

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποτελεί με μεγάλη διαφορά τον παίκτη του Ολυμπιακού τον οποίο εμπιστεύθηκε περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς τη φετινή σεζόν. Ο Μολδαβός αριστερός οπισθοφύλακας μετράει μέχρι στιγμής 3.412 λεπτά συμμετοχής έχοντας χάσει μόλις πέντε ματς σε ολόκληρη τη σεζόν! Αν εξαιρέσουμε τον Βατσλίκ ο οποίος έχει 3.150 λεπτά συμμετοχής, ο Γιάν Εμβιλά είναι πίσω απ’ τον Μολδαβό με 2.671 λεπτά σε 35 παιχνίδια. Ο Ρέαμπτσιουκ είναι ένα απίθανο σκαρί, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί

ανάσες, ανάλογα βέβαια την εξέλιξη των playoffs.

Ο Μολδαβός αποτελεί μια απ’ τις βασικές επιλογές στην εθνική του ομάδα κι έτσι συμπεριλήφθηκε στα πλάνα για τις αναμετρήσεις με το Καζακστάν στο πλαίσιο του Nations League. Ήδη έχει αγωνιστεί φέτος σε τέσσερα παιχνίδια και η σεζόν έχει συνέχεια! Το πρώτο παιχνίδι με τους Καζάκους είναι προγραμματισμένο για τις 24 Μαρτίου και θα γίνει στο Κισινάου. Το δεύτερο ματς έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου και θα διεξαχθεί στην Αστάνα.

Ο Ρέαμπτσιουκ θα επιβαρυνθεί και στη διακοπή του Μαρτίου, οπότε είναι σίγουρο πως ο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια των playoffs θα προσπαθήσει να τον αποφορτίσει, όπως έχει κάνει μέχρι στιγμής με την ανάδειξη του Φώτη Κίτσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα