Με κορονοϊό ο Μιχαλολιάκος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λάρισας – Θετικός και ο Παππάς

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού, καταδικασμένος για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι πληροφορίες του LamiaReport θέλουν το τελευταίο διάστημα να παρατηρείται μεγάλη μετάδοση του ιού εντός των φυλακών Δομοκού όπου κρατείται ο 64χρονος αρχηγός της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με το ρεπορτάζ “κόλλησε” κι εκείνος.

Το μεσημέρι, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και παραπέμφθηκε στο νοσοκομείο

Λαμίας. Κάτω από δρακόντεια μέτρα, υπεβλήθη σε όλες τις εξετάσεις και κρίθηκε ότι έχριζε περαιτέρω παρακολούθησης. Αρχικά, αποφασίστηκε η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό για να νοσηλευτεί στην Αθήνα, τελικά όμως προκρίθηκε η λύση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Με βάση την κλινική του εικόνα οι γιατροί του Καταστήματος Κράτησης θα αποφασίσουν σε ποιο νοσοκομείο θα νοσηλευτεί.

Θετικός και ο Χρήστος Παππάς

Κατά τις ίδιες πηγές, θετικός στον ιό βρέθηκε και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου Λαμίας πριν μερικά 24ωρα για εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν ότι δεν έχρηζε νοσηλείας και επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού.

Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα κορονοϊού έχουν αγγίξει τα 50, στη μεγάλη τους πλειοψηφία όμως αντιμετωπίζονται εντός των φυλακών Δομοκού, καθώς οι ασθενείς παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα