Ντέκλαν Ράις: Η στιγμή για να αλλάξει επίπεδο

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ δίνουν περισσότερα από 90 εκατομμύρια ευρώ στη Γουέστ Χαμ για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο ηγέτη του συλλόγου που τερμάτισε στην 14η θέση της χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ο Ράις έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα του τα τελευταία 5 χρόνια και από την ηλικία των 19 ετών παίζει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο αναλαμβάνοντας ευθύνες που συνήθως δεν αντιστοιχούν στην ηλικία του. Παράλληλα με την ανάληψη τους όμως, σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι ο Ράις ανταποκρίθηκε σε άριστο βαθμό.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 24χρονος μέσος έπαιξε σε 37 παιχνίδια

πρωταθλήματος σκοράροντας 4 φορές και μοιράζοντας 2 τελικές πάσες. Ήταν η 5η συνεχόμενη γεμάτη σεζόν του στο υψηλότερο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου και έχει φτάσει τις 204 συμμετοχές στην Premier League σε ηλικία 24ων ετών.

Ήταν 5ος παίκτης της Γουεστ Χαμ σε τελικές προσπάθειες στη διάρκεια της σεζόν στην Premier League, πίσω από Μπάουεν, Μπενράμα, Πακετά και Αντόνιο.

Ήταν ο πρώτος παίκτης της ομάδας του σε μεταβιβάσεις με 2083, έχοντας τις διπλάσιες σχεδόν από όλους τους συμπαίκτες του με εξαίρεση τον Κρέσγουελ.

Επίσης ήταν ο δεύτερος παίκτης της Γουέστ Χαμ σε δημιουργία τελικών προσπαθειών για τους συμπαίκτες του πίσω από τον Μπάουεν.

Στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, ο Ντέκλαν Ράις ήταν πρώτος παίκτης της ομάδας του σε τάκλιν και 2ος σε μπλοκ προσπαθειών του αντιπάλου. Επίσης ήταν όχι μόνο κορυφαίος της ομάδας του αλλά συνολικά του πρωταθλήματος σε αλλοιώσεις μεταβιβάσεων του αντιπάλου με τον Καϊσέδο της Μπράιτον να τον ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα