Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν θα "χαρίσει" Εμβιλά και Καμαρά

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν θα "χαρίσει" Εμβιλά και Καμαρά vkonstanΠέμ, 03/18/2021 - 11:11

Το κέρδος του Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς είναι η ισχυρή πεποίθηση των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα πως οι "ερυθρόλευκοι" θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους στο "Emirates". Μπορεί το 1-3 του πρώτου ματς να είναι απαγορευτικό σκορ για όνειρα πρόκρισης, ωστόσο

το πρόσωπο που έχει συνηθίσει να εμφανίζει ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς τον τελευταίο 1,5 χρόνο επί αγγλικού εδάφους, κρατάει ζεστό το ενδιαφέρον για το αποψινό ματς (19.55, MC Novasports.gr).

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δοκιμή με τρεις στόπερ στη χθεσινή τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και αυτή του η ιδέα φανερώνει ένα σημαντικό δεδομένο για το ματς με την Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τις εμφανείς ελλείψεις που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο ματς του Φαλήρου, θέλει να κατοχυρώσει αγωνιστικά δύο από τις πιο σημαντικές μονάδες του κορμού του.

Η πιθανή επιστροφή του Γιάν Εμβιλά στη μεσαία γραμμή θα επαναφέρει στον Ολυμπιακό την πληθωρικότητα του Γάλλου, ενώ οι Πειραιώτες θα έχουν περισσότερη επιρροή σε όσα θα συμβούν στον χώρο του κέντρου. Εκεί που ίσως χάθηκε το παιχνίδι του Φαλήρου με τα "φτηνά" λάθη μπροστά από την περιοχή του Σα ίσως δεσπόζει η παρουσία του Εμβιλά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει να... αφήσει ελεύθερο τον Μαντί Καμαρά στον αγαπημένο του ρόλο πίεσης στη μεσαία γραμμή και μέχρι την περιοχή του Λένο. Ο μέσος από τη Γουινέα δεν έκρυψε ούτε λεπτό πως κοιμάται και ξυπνάει με το συγκεκριμένο ματς στο μυαλό εδώ και μια εβδομάδα. Στο πρώτο ματς ο Μαρτίνς εξαιτίας της αιφνίδιας αποχώρησης του Μπα "χάρισε" τα δυο σπουδαία του πιόνια στον Μικέλ Αρτέτα. Απόψε δε θα συμβεί το ίδιο!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η δοκιμή τριάδας στην άμυνα φανερώνει τη διάθεση του Μαρτίνς για το ματς με την Άρσεναλ. Article publish on Πέμ, 03/18/2021 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα