Λάτσιο: Ευχαριστημένος παρά την ήττα ο Ινζάγκι

Λάτσιο: Ευχαριστημένος παρά την ήττα ο ΙνζάγκιtnalΠέμ, 03/18/2021 - 10:24

Ο Σιμόνε Ινζάγκι εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του στη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου, παρά την ήττα 2-1. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως αυτή τη στιγμή, η γερμανική ομάδα μοιάζει ανίκητη, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την εφετινή πορεία της ομάδας του στο Champions League

Αρχικά, ο Ινζάγκι δήλωσε: “Γνωρίζαμε

ότι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν ένας πολύ επικίνδυνος αγώνας, αλλά οι παίκτες μπόρεσαν να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Αφήνουμε τη διοργάνωση με τα κεφάλι ψηλά. Έπρεπε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν κάναμε άσχημη εμφάνιση μπροστά στους πρωταθλητές της Ευρώπης και κόσμου”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Στο Champions League υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να παιχτούν, μεταξύ αυτών και η Μπάγερν. Η νοοτροπία της Μπάγερν επιβεβαιώνει το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, αξίζουν όλα όσα κερδίζουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να εκφράσουμε αυτήν τη νοοτροπία. H Μπάγερν είναι η καλύτερη σε επίπεδο  συλλόγων. Για εμάς ήταν μεγάλη υπερηφάνεια που περάσαμε τους ομίλους αήττητοι και για τη διαδρομή που κάναμε. Επιστρέψαμε στους 16 της κορυφαίας διοργάνωσης μετά από 20 χρόνια και στο Champions League μετά 13 χρόνια”.

Τέλος, ο προπονητής των “λατσιάλι” δήλωσε: “Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα, τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε ξανά σε αυτή τη διοργάνωση, τερματίζοντας στις τέσσερις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα. Αυτοί οι παίκτες μου έχουν δώσει πολλά σε πέντε χρόνια, πρέπει όμως να είμαστε καλύτεροι σε περιόδους δυσκολίας. Επειδή και πέρυσι τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν παίζαμε κάθε τρεις μέρες, πρέπει να κάνουμε το άλμα. Έχουμε ακόμα την ευκαιρία να επιστρέψουμε  μεταξύ των πρώτων τεσσάρων του πρωταθλήματος και θα το προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio ΙΤΑΛΙΑ Ο Σιμόνε Ινζάγκι εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του στη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου, παρά την ήττα 2-1. Article publish on Πέμ, 03/18/2021 - 10:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα