Ολυμπιακός: Να κρατήσει τη διάθεση και τους… διαθέσιμους

Μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ, που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε πικρό αποκλεισμό τρεις παίκτες προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media, κάνοντας αναφορά στο χθεσινό αποτέλεσμα. Εμβιλά, Χουάνγκ και Βαλμπουενά. Οι τρεις αυτοί παίκτες δεν έχουν πατήσει ποτέ φρένο στη διάθεση, με εφόδια την ποιότητα, τον επαγγελματισμό, το ταπεραμέντο και φυσικά το σταδιακό δέσιμο με τον σύλλογο. Χθες ήταν εκείνοι

που έδιναν καύσιμο στον Ολυμπιακό και κατάφεραν να διαμορφώσουν μια θετική εικόνα για τους Πειραιώτες, παρά τον αποκλεισμό.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κρατήσει αυτή τη διάθεση και ν’ ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι μέχρι το τέλος της διαδρομής. Απ’ τη στιγμή που δεν έμεινε άλλη διοργάνωση πλην του πρωταθλήματος, πρέπει να πουλήσει όσο πιο ακριβά γίνεται το “τομάρι” του. Ας μείνει αυτό το κέρδος απ’ τη δοκιμασία απένατι στην ΑΕΚ. Μπορεί το “θαύμα” να μην έγινε, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε παλμό και ετοιμάζεται για την πραγματική αντίδραση στο ματς πρωταθλήματος με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν χαρίστηκε στον Χάμες στη συνέντευξη τύπου και ανέφερε πως κανείς δεν είναι πάνω απ΄τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συνεχίσει με τη συγκεκριμένη νοοτροπία του Χάμες, όσο ποιοτικός παίκτης και αν είναι. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν χρειάζονται μισθοφόρους, αλλά μαχητές, καθώς τα παιχνίδια που έρχονται απαιτούν τεράστια ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος. Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό, πρέπει να βρει κίνητρο και αυτό κρύβεται μόνο στον εγωισμό και τη διάθεση των παικτών. Οπότε νοοτροπίες τύπου Μαρσέλο και Χάμες, μάλλον βγάζουν τον Ολυμπιακό εκτός πορείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα