Ολυμπιακός: Μίνι προετοιμασία, εκκαθαρίσεις και ενίσχυση

Ο πρώτος γύρος του Ολυμπιακού στη Super League τελείωσε με το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ και την ομάδα να βρίσκεται στο -12 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν σκοπό να παρατήσουν το πρωτάθλημα και βάζουν μπροστά το πλάνο τους πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους στα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι Πειραιώτες θα βρεθούν από τις 28 Νοεμβρίου

μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου στο προπονητικό κέντρο της Μαρμπέγια στην Ισπανία, όπου οι καιρικές συνθήκες προσφέρονται για να δουλέψει η ομάδα.

Από τη… μίνι προετοιμασία θα λείψουν πάντως, οι Σισέ (Σενεγάλη), Κούντε (Καμερούν), Χουάνγκ Ιν-Μπομ και Χουάνγκ Ουί-Τζο (Κορέα) που θα είναι στο Κατάρ για το Μουντιάλ, ο Βαλμπουενά όπως και ο Παπασταθόπουλος που τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θλάση που θα τον αφήσει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

Το διάστημα της διακοπής πέρα από προετοιμασία θα έχει ακόμη εκκαθαρίσεις, αλλά και ενισχύσεις. Είναι δεδομένο πως αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν για να μειωθεί το υπεράριθμο ρόστερ. Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν προσθήκες, με προτεραιότητα στην άμυνα και τα εξτρέμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα