Ολυμπιακός: Μια "σχεδόν" έκπληξη στην αποστολή με ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Μια "σχεδόν" έκπληξη στην αποστολή με ΑΕΚ!vkonstanΣάβ, 04/03/2021 - 20:20

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (04/04, 19.30, NS1HD) μετά το πέρας της προετοιμασίας των δύο τελευταίων ημερών στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Με την επιστροφή των διεθνών μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών

ομάδων, ο Πορτογάλος τεχνικός εξακρίβωσε την ετοιμότητα τους το τελευταίο διήμερο και ακολούθως διαμόρφωσε την αποστολή για το ντέρμπι. 

Εκτός από τον τιμωρημένο Κένι Λαλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, έμεινε εκτός του σχήματος ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός διεθνής αριστερός μπακ, είναι ο μοναδικός παίκτης των Πειραιωτών, ο οποίος συμμετείχε σε τρία 90λεπτα. Μάλιστα τα αποτελέσματα ήταν ιδιαιτέρως αρνητικά και ο Ρέαμπτσιουκ (ισοπαλία 1-1 με Ν. Φερόε, ήττες 8-0 και 1-4 με Δανία και Ισραήλ) είναι επηρεασμένος και πνευματικά. Η απουσία του από την αποστολή με βάση αυτά τα δεδομένα δεν είναι ακριβώς έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Πόσο αγωνίστηκαν οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Για λόγους τακτικής έμεινες εκτός αποστολής και ο Βασίλης Σουρλής. 

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα